Remišová sa asi POMIATLA!
31 | 07 | 2023 I Diana Zaťková

Ďakujeme, že si ceníte našu prácu. Takto poďakovala strana Za ľudí Veroniky Remišovej Slovákom na sociálnej sieti. Strana, ktorú už predvolebné prieskumy ani nezobrazujú v grafoch, lebo percentá pod nulou sú irelevantné. Nepomiatla sa Veronika a ďalší jediní dvaja členovia jej strany náhodou?

Odborníčka na všetko sa opäť sekla

"Najlepšie hodnotenie od ľudí v nedávnom prieskume NMS pre denník SME získali pozitívne zmeny v digitalizácii štátnej správy, ktoré som urobila od roku 2020! Tieto zmeny oceňuje viac ako polovica ľudí na Slovensku! Zo srdca Vám ďakujem. Nebolo ľahké odstrihnúť oligarchov zo štátneho IT, ktoré im prinášalo obrovské zisky alebo zrušiť viac ako 4 milióny výpisov ročne, s ktorými ľudia už nemusia behať po úradoch," poďakovala Veronika jednému bližšie nešpecifikovanému Slovákovi. (Vám s veľkým V sa pri množnom čísle nepoužíva, pozn. red., to by si mala odborníčka na všetko ešte preštudovať.)

A v zápätí začala vymenúvať, čo všetko sa jej podarilo.

  • Zrušili sme 4,2 milióna výpisov ročne, s ktorými už ľudia nemusia obiehať úrady, ale úrady si ich vymieňajú elektronicky. 
  • Pripravili sme digitalizáciu 16 životných situácii. 
  • Až 152.000 školákov dostane digitálny príspevok 350 eur. Atď, atď...

Len jedno zabudla Veronika spomenúť. Že sa jej podarilo zo strany Za ľudí urobiť stranu bez ľudí, po ktorej dnes už ani pes neštekne. A už vôbec nie nejakí voliči.

 

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Hegero-matovičove vlády? OKYDÁVAČI SLOVÁKOV!
Medzi štúrovským obdobím a dneškom môžeme vidieť zjavné paralely. Myslí si to podpredseda parlamentu a opozičnej strany Smer-SSD Juraj Blanár. Vtedy boli ľudia s pozitívnym názorom na svoj národ označovaní predstaviteľmi myšlienky pomaďarčovania za... Čítať ďalej
31 | 07 | 2023 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik