Ukrajina v noci ZAÚTOČILA na Krym a Moskvu! S 25 DRONMI
30 | 07 | 2023 I Diana Zaťková

Rusi zmarili pokus Kyjeva zaútočiť na krymské zariadenia 25 bezpilotnými lietadlami! 16 z nich bolo zničených prostriedkami protivzdušnej obrany a ďalších deväť bolo potlačených elektronickým bojom. Uviedlo to pre agentúru TASS ruské ministerstvo obrany.

Ukrajina sa v noci pokúsila zaútočiť na krymské objekty s 25 bezpilotnými lietadlami. 
 
"Dnes v noc sa kyjevský režim pokúsil o teroristický útok s 25 bezpilotnými lietadlami typu lietadla na objekty na území Krymského polostrova. Šestnásť ukrajinských bezpilotných lietadiel bolo zničených systémami protivzdušnej obrany. Ďalších deväť ukrajinských bezpilotných lietadiel bolo potlačených elektronickým bojom a keď sa nepodarilo dosiahnuť cieľ, zrútil sa do vôd Čierneho mora a mysu Tarchankut,“ uviedlo ministerstvo. Podľa neho nedošlo k obetiam ani škodám.
 

Aj v noci na 24. júla zaútočil kyjevský režim dronmi na Krym. Ruské ministerstvo obrany uviedlo, že všetkých 17 vozidiel bolo buď zostrelených alebo potlačených elektronickým bojom. Podľa šéfa Krymu Sergeja Aksjonova pri útoku nebol nikto zranený. Zasiahnutý bol muničný sklad v okrese Džankojskij a poškodený súkromný dom v osade Kirovskij.

ČO SA NESMIE POVEDAŤ O UKRAJINE! (VIDEO)
Konferencia politikov a akademikov diskutovala v mníchovskom PresseClub München o možnom vývoji vojny na Ukrajine a jej vplyve na vývoj Európy. Obhajovať iný ako mainstreamový názor je dnes kultúrnym zločinom, padlo. Vojnu na Ukrajine načrtol... Čítať ďalej
29 | 07 | 2023 | Diana Zaťková

Jeden civilista zranený v Moskve 

Jedna osoba bola zranená v dôsledku výbuchu, ku ktorému došlo v budove mesta Moskva po útoku bezpilotného lietadla, informovali záchranné služby pre agentúru TASS.

"V dôsledku výbuchu bol v budove Oko-2 zranený príslušník bezpečnostnej služby. V dôsledku útoku dronu bolo rozbité zasklenie od prvého po štvrté poschodie," uviedol zdroj.

Starosta Moskvy Sergej Sobyanin predtým uviedol, že mesto bolo napadnuté ukrajinskými bezpilotnými lietadlami. Fasády dvoch administratívnych budov v Moskve boli mierne poškodené. K obetiam na životoch nedošlo.

Podľa ruského ministerstva obrany sa Ukrajina 30. júla ráno pokúsila zaútočiť na moskovské objekty bezpilotnými lietadlami, z ktorých jeden zničili vo vzduchu nad územím okresu Odintsovo a ďalšie dva potlačili a zrútili sa v meste Moskva. Letisko Vnukovo v hlavnom meste bolo pre incident uzavreté pre prílety a odlety.

EŠTE RAZ o ruskom útoku na Dnipro. Tentoraz z RUSKEJ STRANY
Dozvedeli sa podrobnosti o raketovom útoku na budovu SBU v Dnepropetrovsku z opačnej strany. Tu vám prinášame aj ruskú verziu toho, čo sa v noci z piatka na sobotu udialo podľa portálu mk.ru. Informačná blokáda, po ktorej kyjevské úrady tak... Čítať ďalej
29 | 07 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik