Taraba o Igorových FIATEČKÁCH: Čo je toto za TUNEL? (VIDEO)
30 | 07 | 2023 I Diana Zaťková

Hnutie OĽANO a priatelia vstupuje do predvolebnej kampane s fiatečkami, ktoré sú podľa jeho predsedu Igora Matoviča symbolom boja proti mafii. "Matovič minie 10 000 eur za kopu šrotu. Tam niečo nesedí," upozorňuje na sociálnej sieti Tomáš Tarab, líder strany Život-NS, kandidujúci za SNS.

Igorova kampaň

Matovič vysvetlil, čo s fiatkami. Do septembrových volieb budú na 79 vozidlách FIAT 500 jazdiť kandidáti na poslancov Národnej rady SR za OĽaNO. Následne vyžrebujú spomedzi ľudí, ktorí sa prihlásia prostredníctvom webstránky tých, ktorí budú na nich jazdiť štyri roky do ďalších volieb. 

Vozidlá OĽaNO kúpilo z peňazí, ktoré dostalo za voľby. Ako povedal líder Igor Matovič, prešli procesom prihlásenia a ostanú majetkom hnutia. Náklady na jedno auto predstavujú približne 10.000 eur.

Tu niečo nesedí

"Čítam, že OĽaNO kúpilo tie staré hrdzavé Fiat 500 za 10 000 eur jeden kus. Pretože sa na to použili peniaze z príspevku štátu na činnosť politických strán, prvé čo ma pri tejto nehorázne predraženej cene napadlo, že čo je toto za tunel?," položil otázku, ktorá pravdepodobne vŕta v hlave viacerým, Tomáš Taraba.

Podľa jeho slov si dnes za 10 000 eur viete kúpiť krásne nové auto, s modernou technikou, kvalitným motorom, v záruke. "Ale Matovič minie 10 000 eur za kopu šrotu. Tam niečo nesedí."

Tomáš Taraba, FB/Tomáš Taraba | Tomáš Taraba

Presne takto podľa Tarabu šafárili so štátnou kasou. "Miliardy rozhádzali na predražené testy, hlúposti a nikde nič nevidno postavené, len samé dlhy," uzavrel opozičný poslanec.

VEĽKÝ CIRKUS V BARDEJOVE: Igorov psík Charlie si už FIATEČKU vybral! (VIDEO)
Hnutie OĽANO a priatelia vstupuje do predvolebnej kampane s fiatečkami, ktoré sú podľa jeho predsedu Igora Matoviča symbolom boja proti mafii. V Bardejove v sobotu predstavili formu kampane, ktorá spočíva v hľadaní bojovníkov proti mafii a zvýšení... Čítať ďalej
29 | 07 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik