VOLIČI POZOR! Za TOTO hrozí pri voľbách pokuta
29 | 07 | 2023 I Diana Zaťková/TASR

Za vynesenie hlasovacích lístkov von z volebnej miestnosti hrozí pokuta 33 eur. Upozorňuje na to Ministerstvo vnútra (MV) SR na svojom webe v súvislosti s blížiacimi sa septembrovými parlamentnými voľbami.

Volič je v zmysle zákona povinný odložiť nepoužité alebo nesprávne upravené hlasovacie lístky do zapečatenej schránky na odloženie nepoužitých alebo nesprávne upravených hlasovacích lístkov. "Inak sa dopustí priestupku, za ktorý mu bude uložená pokuta 33 eur," uviedol rezort vnútra.

Dodal, že v prípade hlasovania mimo volebnej miestnosti volič nepoužité alebo nesprávne upravené hlasovacie lístky znehodnotí pred členmi okrskovej volebnej komisie.

Volebný model pre RTVS: NAJLEPŠÍ líder v ČASE KRÍZY je FICO, nasleduje PELLEGRINI. O Šimečkovi si to nemyslia ani VLASTNÍ!
Na čele krajiny si Fica vie predstaviť 20 percent opýtaných! Najlepší líder v čase krízy je podľa ľudí Robert Fico. Nasleduje Peter Pellegrini. Vyplýva to z exkluzívneho volebného modelu agentúry Median SK pre RTVS. Predsedu Smeru vidia... Čítať ďalej
29 | 07 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik