Vodiči POZOR! Takmer 3 týždne bude uzavretá časť diaľnice D1
29 | 07 | 2023 I Diana Zaťková/TASR

Pre úpravu vozovky bude uzavretá časť diaľnice D1.

NDS upozorňuje na čiastočnú uzáveru diaľnice D1 v pravom jazdnom páse v 378,453 až 381,950 kilometri v smere do Prešova. Dôvodom uzávery je postupná oprava vozovky v celej šírke vrátane krajnice a vetiev križovatky Široké. TASR o tom informovala hovorkyňa NDS Eva Žgravčáková.

Ako uviedla, obmedzenie potrvá od nedele (30. 7.) od 8.30 h do 22. augusta do 18.00 h. NDS apeluje na motoristov, aby dodržiavali obmedzenia súvisiace s opravnými prácami, a to najmä rešpektovanie rýchlostných limitov.

"Záleží nám totiž nielen na bezpečnosti motoristov, ale aj na zachovaní bezpečnosti našich pracovníkov v teréne. Prosíme, buďte obozretní a ohľaduplní voči nim. Najčastejším dôvodom nehôd, často aj smrteľných, je totiž práve nepozornosť alebo nerešpektovanie predpísanej zníženej rýchlosti," povedala Žgravčáková.

AKTUÁLNE Desivá nehoda! Motorkár leží na ceste, pomáhajú ľudia, tvoria sa KOLÓNY (FOTO)
V stúpaní na Donovaly z Banskej Bystrice, za Motyčkami havaroval motorkár. Po nešťastnej nehode ostal ležať na ceste, podať prvú pomoc mu pribehli ľudia z okoloidúcich áut, informuje zoznam.sk. Zelená vlna RTVS uvádza, že vodiči musia rátať so... Čítať ďalej
29 | 07 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik