DEMOKRATI PRERÁŽAJÚ DNO!
29 | 07 | 2023 I Ladislav Kováčik

Artur Bekmatov, predseda hnutia Socialisti.sk a kandidát na poslanca parlamentu za Smer-SD, sa na sociálnej sieti pýta, či "zúfalcom" zo strany Demokrati nie je v ich honbe za percentami nič sväté. Ale, ako sa zdá, ani to im nepomáha.

Bekmatovovi sa nepáči, že volebná líderka strany Demokrati Andrea Letanovská využila v rámci kampane na sociálnej sieti fotografie bábätiek z nemocnice.

„"DEMOKRATI" PRERÁŽAJÚ DNO. SOM JEDINÝ, KOMU VADÍ ZNEUŽÍVANIE BÁBÄTIEK V NEMOCNICI NA KAMPAŇ?“ - dal Bekmatov nadpis svojmu príspevku.

V politike sme už boli svedkami všeličoho. Ale zneužívanie predčasne narodených bábätiek v nemocnici ako komparz do kampane, to je na mňa priveľa. Nemôžem sa ubrániť pocitu zhnusenia,“ píše Bekmatov, pričom za poslednú vetu ešte umiestni tri zvracajúce emotikony.

To fakt týmto zúfalcom nie je v honbe za percentami nič sväté?“, pýta sa ďalej. „Takto, priatelia, vyzerá kombinácia zúfalstva a absencie chrbtovej kosti,“ povzdychne si Bekmatov nad počinom Letanovskej.

Bekmatov predpokladá, že Demokrati chcú týmito aktivitami komunikovať svoj „akože záujem o zdravotníctvo“. Predseda Socialistov však poukazuje na to, že členovia Demokratov boli fakticky tri a pol roka pri kormidle, pričom ich záverečný účet podľa neho hovorí za všetko.

Bekmatov spomína rušenie polikliník v regiónoch, dlhodobé ignorovanie požiadaviek zdravotníkov, ktoré vyústilo do hromadných výpovedí, ďalší pokles zdravotníckeho personálu, či zrušenie nákupu vozidiel pre štátne záchranky z plánu obnovy. Nezabudne taktiež zmieniť fiasko so stavbou nemocnice Rázsochy a nemocnice v Martine.

Mali ste dostatok času zdravotníctvu pomôcť a nespravili ste nič. Stačilo!,“ uzatvára Bekmatov svoj kritický príspevok.

Hlas ľudu: Líderka demokratov už ide na smetisko
Bolo ti to treba, Andrejka? Mala si sa radšej držať svojho kopyta. Už si sa dosmiala! A je to tu Okrem letákov, ktoré ponúkajú tovar ako Kollár byty za facku, máme tu aj usmiate ksichty a plno sľubov. Keby... Keby to bol aspoň toaletný papier a... Čítať ďalej
27 | 07 | 2023 | Mária Škultétyová

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik