Čaputová odklepla 1,5 MILIÓNA EUR… KOMU? Danny Kollár zachytil stopu (VIDEO)
29 | 07 | 2023 I Ladislav Kováčik

Ďalšia zmluva poza chrbát! Danny Kollár priniesol vo svojom videu nové odhalenie. Komu odklepla Čaputovej vláda 1,5 milióna eur?

Youtuber Danny Kollár vo svojom videu spomína zmluvu o poskytnutí nenávratného finančného príspevku 21,7 miliónov eur pre Nadáciu otvorenej spoločnosti, o ktorej hovoril už dávnejšie.

Ďalšia zmluva poza chrbát

Aktuálne však chcel poukázať na inú čiastku – 1,5 milióna eur, ktoré odkleplo ministerstvo investícií Kempelenovmu inštitútu inteligentných technológií (KInIT). Ide o inštitút, ktorý je partnerom firmy Eset a medzi jeho podporovateľov patrí aj Gerulata.

V sekcii „Členovia a sponzori“ KinIT-u je dokonca uvedené meno Andreja Kisku mladšieho!

Viac vo videu:

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Volebný model pre RTVS: NAJLEPŠÍ líder v ČASE KRÍZY je FICO, nasleduje PELLEGRINI. O Šimečkovi si to nemyslia ani VLASTNÍ!
Na čele krajiny si Fica vie predstaviť 20 percent opýtaných! Najlepší líder v čase krízy je podľa ľudí Robert Fico. Nasleduje Peter Pellegrini. Vyplýva to z exkluzívneho volebného modelu agentúry Median SK pre RTVS. Predsedu Smeru vidia... Čítať ďalej
29 | 07 | 2023 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik