TOTO SI NAŠE DETI NEZASLÚŽIA! NEMOCNICA SA OSPRAVEDLNILA! (FOTO)
27 | 07 | 2023 I Gabriela Fedičová

Fotka sa objavila na sociálnej sieti, na stránke Only in Vranov. Okamžite vyvolala vlnu nevôle. Toto si naše deti nazaslúžia! "To sa nad tým zdravý rozum pozastavuje. Kde sme to dospeli? Smutné veľmi," vyjadrili podobným spôsobom ako pani Anna mnohí rozhorčenie.

Čo píšu:

Na fotografii je chlapec vo vranovskej nemocnici, ktorému je podávaná infúzia takýmto spôsobom na stoličkách na chodbe čakárne v nemocnici vo Vranove nad Topľou. Stalo sa to dnes 23.7. 2023 v 18:03 hod.

Takáto improvizácia absolútne nezodpovedá zdravotným predpisom o podmienkach poskytovania zdravotnej starostlivosti. Toto nemá nič spoločné s poskytovaním profesionálnej starostlivosti a očakávam, že z toho budú vyvodené dôsledky voči vedeniu nemocnice.

Nemocnica komentovala pod príspevkom:

"Žiaľ, vplyvom viacerých okolností, vysokého náporu detských pacientov, ako aj samotnej diagnózy naši zdravotníci nesprávne „improvizovali“. Za tento moment sa ospravedlňujeme a vedenie už spravilo nápravné opatrenia, aby sa takéto situácie neopakovali," uviedla vranovská nemocnica. 

FOTO: Facebook: Only in Vranov