HALÓ PÁN ÓDOR, PANI ČAPUTOVÁ, BUDÍČEK!
28 | 07 | 2023 I Gabriela Fedičová

HALÓ PÁN ÓDOR, PANI ČAPUTOVÁ, BUDÍČEK!

Píše na sociálnej sieti Erik Kaliňák (SMER -SSD), ktorý má pre prezidentku Zuzanu Čaputovú a dočasne povereného premiéra Ľudovíta Ódora odkaz:

"Aspoň nachvíľu odložte dúhové vlajky a zbytočné vrtuľníky za stámilióny a začnite konečne pomáhať Slovákom, ktorých prírodná katastrofa pripravila o strechu nad hlavou," píše Erik Kaliňák.

V príspevku na sociálnej sieti zdieľa video z Veľkých Revíšť, okres Sobrance na východe Slovenska, kde supercela pred niekoľkými dňami napáchala obrovské škody:

VIDEO:

Ake reagujú ľudia v komentároch?

"Keď bol ministrom vnútra Robert Kaliňák, vždy bol prvý na miestach takýchto živelných katastrof, pomáhal mechanizmami aj finančne. Terajšiu neexistujúcu vládu Slovensko," píše pani Mária

"...a vždy boli vyčlenené peniaze, vždy sa našli a premiér Robert Fico ci pellegrini reagovali," píše pán Andrej.

"Smeráci,držím Vám palce a dúfam,že konečne urobíte poriadok s tou ZGERBOU!," píše p. Adriána.

"Presne tak vždy bol na mieste a tým aspoň ukázal záujem..Teraz nič nezaujímajú ich ľudia v núdzi," komentuje p. Daniela.

"Kebyže je poškodená tepláreň tak okamžite by bola pomoc," píše p. Vincent.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik