FICO na výrok "DUCHOVNÉHO BEZDOMOVCA" Šimečku reagoval vtipom
28 | 07 | 2023 I Ladislav Kováčik

Predseda Smeru-SSD Robert Fico vo videu na sociálnej sieti Telegram reagoval na nedávny výrok publicistu Martina Milana Šimečku, ktorý sa o voličoch strany Smer nepriamo vyjadril ako o „sviniach“.

Šimečka v nedávnej diskusii Denníka N v Banskej Bystrici uviedol, že Smer-SD sa líška sviniam vnútri ľudských bytostí a „tie odpovedajú tým, že ho volia“.

Fico vo videu v narážke na Šimečku hovorí, že sa teraz nebude zaoberať týmto „duchovným bezdomovcom a kaviarenským povaľačom“. Podľa svojich slov sa radšej bude riadiť múdrosťou, podľa ktorej je najväčšou hlúposťou baviť sa s hlupákom o hlúposti. Preto Fico o Šimečkovi radšej povie vtip.

Ficov vtip znie: „Šimečka cestuje vo vlaku a v kupé oproti nemu sedí mladý mĺkvy muž. Šimečka sa ho spýta na meno. Mladý muž odpovedá, že Kočiš. Toto Šimečku mimoriadne pobavilo a začal na úkor spolucestujúceho rýmovať: „Kočiš, Kočiš, pre pivo mi skočíš!“ A veľmi sa na tom zabával. A mladý mĺkvy muž sa pozerá na Šimečku a spýta sa ho takisto na meno. Keď sa mu Šimečka predstaví, tak mladý muž hovorí: „Šimečka, Šimečka, si ty ale kus „pí pí pí“!“ Prosím, do tohto pípania si vložte, čo len chcete.“

Milí priatelia, vážení voliči Smeru-SSD! Ja presne viem, akí ste,“ pokračuje Fico vo svojom príhovore. „Ani ste neprivatizovali, ani ste nekradli tituly. Buď sa živíte vlastnými rukami alebo ste už na zaslúženom odpočinku, pretože ste desaťročia robili, odvádzali dane a platili odvody. Na vás stojí Slovensko a vy to Slovensko máte radi. Ste hrdí na jeho tradície a na jeho kultúru. Nenávidíte nespravodlivosť, ste hrdí a sebavedomí. A ja som veľmi rád, že vás môžem v politike zastupovať,“ hovorí predseda Smeru-SSD.

„A mimochodom, všimli ste si to ohlušujúce ticho u Pellegriniho? Ako keby sa ho táto urážka vôbec nedotýkala,“ poznamená Fico v samotnom závere videa.

Publicista Šimečka hovorí o voličoch Smeru ako o SVINIACH, Šutaj Eštok reaguje
Poslanec Matúš Šutaj Eštok (Hlas) reagoval vo videu na Facebooku na slová publicistu Martina Milana Šimečku, ktorý sa o voličoch strany Smer nepriamo vyjadril ako o „sviniach“. Šimečka v nedávnej diskusii Denníka N v Banskej Bystrici uviedol, že... Čítať ďalej
27 | 07 | 2023 | Ladislav Kováčik

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik