Kollárove dámičky: Jedna sa mu hrabe v smetiach, druhú venčí pod rúškom noci
28 | 07 | 2023 I Eka Balašková

Malý Abner, v poradí trináste „priznané“ dieťa predsedu parlamentu Borisa Kollára (Sme rodina), nemá ani mesiac, Boris však mamičku číslo 11 vytiahol na romantickú večeru. Ešte pred tým však vzala na prechádzku mestom aj malého synčeka.

Ani nie mesiac po pôrode bola Laura Abnerovi ukázať kúsok sveta, aby sa neskôr vybrala von aj s jeho otcom. Od neho zrejme dostala luxusný prsteň, ktorým sa pochválila. Ťažko povedať, či budú spolu fungovať, no veštkyňa ich vzťahu nedáva veľkú nádej. Kým oni dvaja spolu randia, Barbora Richterová „sa rýpe“ v Borisovom odpade. Toho morálneho má za svoju kariéru pán predseda NR SR teda dosť.

Ôsmy syn

Abner sa narodil 6. júla a podľa Nového času jeho príchod na svet nebol vôbec jednoduchý.  28-ročná mamička sa však po pôrode zotavila rýchlo a tak si s niekoľkodňovým bábätkom, malým parťákom, ako Abnera sama nazvala, vyšla do ulíc.

Romantika v Starom Meste

Len pár dní na to sa párik Laura a Boris vybrali do luxusnej reštaurácie, kde sa Laura pochválila prsteňom, ktorý vyzeral, ako z dielne luxusnej značky, kde sa jeho hodnota pohybuje aj okolo piatich tisíc eur. Celkom pokojne to však mohol byť fejk z jej obchodu, ktorý na prvý pohľad nerozoznáte.

https://www.cas.sk/fotogaleria/2794751/kollar-vyvetral-cerstvu-mamicku-lauru-romanticka-vecera-pod-ruskom-noci-luxusny-dar-za-porod/2/

Vidno síce len ruky, no o tom, že si vyrazila s Borisom, svedčia náramky, ktoré na jeho rukách vídať štandardne.

Kollárovo "decko" č. 13: Dnes má týždeň a už ho rieši veštica
Názory na to, či má parlamentný multiotecko detí trinásť, alebo pätnásť, sa rôznia. V každom prípade, málo to nie je. To (zatiaľ) posledné sa volá Abner a hoci oteckove konexie či majetkové pomery hovoria o tom, že malý sa narodil „so striebornou... Čítať ďalej
14 | 07 | 2023 | Eka Balašková

Budú spolu fungovať?

„Momentálne je ich vzťah a narodenie dieťaťa istou senzáciou, ktorá vyprchá rovnako ako aj vlažné city, ktorých Kollár nie je schopný, hoci bytostne túži po jedinej partnerke a rodine. Tento vzťah z hľadiska budúcnosti nemá extra perspektívu, nech by sa momentálne dialo čokoľvek,“ upozorňuje numerologička, podľa ktorej mal Kollár zmenu spôsobu života riešiť po autohavárii, ktorú mal vnímať ako upozornenie na nevyhnutnosť určitej zmeny.

Jedna dostala prsteň, druhá si chce do parlamentu nosiť odpad

„Ešte ma napadlo k tým cenám.. Koľko platíte za vývoz odpadu? Ja som tento rok zaplatila 312 eur! Chcem sa opýtať pána predsedu či by som si aj ja nemohla ako on chodiť vynášať smeti do NR SR.. Taký pán predseda nemá ani jeden smetiak.. Povedal.. “ja to platit nebudem!” Smeti mu nosí šofér s ochrankárom do NR SR,“  vyťahuje Richterová, pričom normálne mysliaci človek zauvažuje, či na to predseda parlamentu nemá.

Richterová už vytiahla aj Kollárove smetie (VIDEO)
Ešte začiatkom tohto roka Richterovej vŕtanie do Borisa Kollára (Sme rodina) vyzeralo, ako scény jednej z ohrdnutých konkubín, mamička dvoch z trinástich (či pätnástich?) detí postupne pritvrdzovala, až to prerástlo do politického zemetrasenia,... Čítať ďalej
24 | 07 | 2023 | Eka Balašková

„Ukážkový“ predseda parlamentu

Boris Kollár sa celé roky pohyboval „na hrane zákona“. Začínal ako „dovozca“ počítačov, ako jeden z prvých podnikateľov na Slovensku, kadečo vysvetľoval na súdoch a rôzne jeho kontakty sú dodnes nie celkom jasné.

Ako svedok svedčil Boris Kollár v kauze vydierania podnikateľa Suchára skupinou diničovcov. Na súde objasňoval vlastníctvo motorky Harley Davidson, - tú diničovci Suchárovi vzali v rámci výpalného. Kollár sa bránil, že ju od neho normálne kúpil, no sudkyňa jeh ovýpoveď označila za nedôveryhodnú.

Mafiánska mamička

Jednou z radu mamičiek Kollárových detí je aj súčasná podpredsedníčka hnutia Sme rodina Petra Krištúfková. Tá má dieťa aj od Eduarda Diniča a prokuratúra ju v roku 2008 obžalovala z podvodu. Šlo o lukratívnu budovu v centre mesta, dedičstve po Diničovi a Deákovi. Spod obžaloby bola oslobodená s odôvodnením, že konala pod nátlakom. V tom čase bola partnerkou Petra Havašiho, ktorého zavraždili v r. 2004. Fotky svedčia aj o jeho bližšom kontakte s Mariánom Kočnerom, na ktorého jachte trávila dovolenku v roku 2009.

Toto máme na čele parlamentu, vážení!
Hoci Boris Kollár už druhé volebné obdobie požíva honor poslanca, dokonca predsedu NR SR, jeho minulosť rozhodne nie je taká „voňavá“, ako by sa mohlo zdať. Ako sám o sebe tvrdí, nefacká ženy z plezíru, no bývali časy, keď robil onakvejšie veci.... Čítať ďalej
27 | 06 | 2023 | Eka Balašková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik