Vážme si starostov, primátorov a županov!
27 | 07 | 2023 I Ivan Brožík

"Starostov a županov si má každá vláda vážiť. Nie sa im obracať chrbtom! Hovoril som s mnohými z nich a môžem povedať toto. Za posledné tri roky sa vláda k slovenským mestám a obciam správala skôr ako k nepriateľom. Teraz nehovorím len o Matovičovej a Hegerovej vláde, ale, žiaľ, aj o súčasnej úradníckej vláde." Píše v kratšom statuse predseda HLASU Peter Pellegrini.

"Čoraz viac miest a obcí sa dostáva do vážnych finančných problémov, ale vláda im odmieta pomôcť."

Nechápe, alebo nechce chápať

"Zrejme nechápe, že Slovensko prežilo posledné dve veľké krízy, a tým myslím energetickú a utečeneckú, nie vďaka múdrym rozhodnutiam vlády, ale vďaka pracovitým starostom a primátorom, ktorí urobili všetko pre to, aby ľudia v ich okolí pocítili dopady krízy čo najmenej. Zaslúžia si od vlády aspoň kompenzáciu za drahé energie a výdavky na utečencov, čo hovoríte?" Kladie si rečnícku otázku Peter Pellegrini. 

Čaputovej prázdnota
Bývalý novinár a publicista Karol Lovaš o prezidentke Čaputovej tvrdí, že ukazuje svoju naivitu, amaterizmus, až nekompetentnosť. „A politickú prázdnotu,“ dodáva. Upozorňuje na to napokon už minimálne pol roka. Na to, že prezidentka nesmie byť... Čítať ďalej
24 | 07 | 2023 | Eka Balašková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme