(Niektorí) policajti robia problémy aj v ekonomike (VIDEO)
26 | 07 | 2023 I Eka Balašková

Kandidát na poslanca NR SR za Smer-SSD Juraj Gedra ukazuje aj celkom iný pohľad na to, aký dopad má "policajný štát" na ekonomiku Slovenska. Rozhodne to nie je len o nekonečnom egu pána policajného prezidenta.

Štát je v chaose a tak si niektorí ľudia vo vysokých štátnych funkciách, môžu dovoliť, čo len chcú. Gedra preto tvrdí, že po voľbách sa budú musieť postaviť pred nezávislé súdy. Lebo ich správanie nemá vplyv len na vedenie štátu, ale aj na ekonomické výsledky Slovenska. Či už v rámci investícií, ale aj na čerpanie eurofondov – podnikatelia si radšej, ako mať problémy, zvolia vzdať sa príležitosti uchádzať sa o zmluvu so štátom.

Nemáme nič

„Máme chatrnú prezidentku, nemáme vládu, nikto nič neriadi a kovboji, ako Hamran zacítili príležitosť, že si môžu dovoliť naozaj čokoľvek. Z povereného premiéra sa v momente stal hlupáčik s imidžom Hegera, ktorý kývne na všetko, čo príde z prezidentského paláca a za posledné tri roky odtiaľ prichádzajú len samé hlúposti,“myslí si Juraj Gedra, kandidát do predčasných volieb za stranu Smer-SSD.

Naďovo dedičstvo v Čaputovej správe
Erik Kaliňák a Juraj Gedra (Smer-SSD) tvrdia, že už aj zbrojárski experti sa pri podmienkach, aké nastavil predošlý minister obrany Jaroslav Naď pri nákupe zbraní. Duo kandidátov do parlamentu pripomína, že aj vďaka tomu príde o prácu množstvo ľudí... Čítať ďalej
21 | 07 | 2023 | Eka Balašková

Nech rozhodnú nezávislé súdy

Gedra tiež tvrdí, že ten, kto tu bude chcieť po voľbách obnoviť medzi ľuďmi dôveru v právny štát, tak Hamran so svojimi chlapcami, ako aj Lipšic so svojimi ľuďmi, budú musieť odísť a postaviť sa pred nezávislé súdy.

Iné rozmery politického divadla

Gedra hovorí o štatistike, ktorá ukazuje investičnú atraktívnosť pre zahraničný kapitál v štátoch V4. Tá ukazuje, že zahraničný kapitál o Slovensko nestojí. Gedra sa vôbec nečuduje, pretože tu vládne politická nestabilita a policajti, ktorí „ráno úradníkom vykopnú dvere, aby ich večer bez ospravedlnenia a obvinenia pustili domov.“

Repro foto z videa / Facebook Juraj Gedra

Nechcú mať opletačky

Gedra dokonca tvrdí, že aj čerpanie eurofondov je závislé od obáv úradníkov podpisovať projekty a samospráv podávať ich, pretože nemajú chuť dostať sa do problémov s políciou. Ako dôkaz Gedra uvádza opätovné spustenie súťaže na výstavbu nemocnice v Martine.

„Do tej prvej sa kvôli šikanóznym podmienkam stavebnej firmy nikto neprihlásil,“krúti hlavou Gedra, podľa ktorého nie je normálne, že podnikateľ si nechá ujsť takúto zákazku.

Eurofondy – lebo Fico

"Remišovej prepadne niekoľko miliárd na eurofondoch - takto to dopadne, keď sa významných a odborných štátnych funkcií zmocnia bábkoherečky. Riadiť eurofondy, to nie je to isté, ako si na paprčky navliecť bábušky Pá a Pí. Verča, Verča, si dopadla. Už si z Teba robí srandu aj Sulík. Šialené je, že na eurofondoch sa kradlo ako bágrom. Vlčan z OĽaNO si prihral 1,4 milióna od kamoša Budaja. A Remišová to kryla. Aj s Čaputovou," konštatoval nedávno Ľuboš Blaha, pričom práve Veronika Remišová zlé čerpanie eurofondov zvaľuje na predošlé vlády, kedy mal túto časť „pod palcom“ Smer. Problém sa však len prehĺbil pod Remišovej vedením ministerstva. Remišová sa totiž nikdy netajila „antificovskými“ náladami a podľa toho sa rozhodovalo aj o eurofondoch.

VERČA NESKLAMALA! Keď sa v telke objaví Remišová...
KEĎ SA V TELKE OBJAVÍ REMIŠOVÁ, SLOVÁKOM TO TRHÁ MOZGY! Robert Fico išiel na RTVS ako motorová píla. S humorom, nadhľadom, štátnicky a vecne. Remišová tam vrieskala ako hysterka z trhoviska a on sa na nej výborne zabával - Verča nesklamala, ešte... Čítať ďalej
19 | 06 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujem