Andrej Stančík si chce vziať späť slovenskú vlajku! Lož, rozkol, chorý človek...reagujú ľudia v komentároch!
23 | 07 | 2023 I Gabriela Fedičová

Zoberme si vlajku späť, je názov krátkeho príspevku na sociálnej sieti, ktorý zverejnil Andrej Stančík, odídenec z OĽaNO, ktorý aktuálne kandiduje za stranu Demokrati. Stančík okrem iného tvrdí, že vlastenec vie, že členstvo v EÚ a NATO je naším kľúčovým záujmom.

Vlastenectvo nie je žiadna hanba. Čo vám ale napadne, keď vidíte slovenské vlajky a “vlastencov” na sociálnych sieťach? Pýta sa na sociálnej sieti Andrej Stančík.

"Pojem vlastenectvo si na Slovensku žiaľ prisvojili extrémisti a radikáli, ktorí konajú proti našim národným záujmom. Šíria dezinformácie a ruskú propagandu, vulgárne a agresívne napádajú oponentov. Nie, to nie sú žiadni vlastenci. Sú presní opak tohto slova," myslí si Stančík.

"Vlastenec chce pre krajinu dobre. Vlastenec vie, že členstvo v EÚ a NATO je naším kľúčovým záujmom. Vlastenec vie, že ak chceme byť úspešnou a modernou krajinou, potrebujeme reformy, nie prázdne búchanie do hrude. Vlastenec nešíri zlobu a agresiu," vysvetľuje Stančík.

"Prišiel čas, aby sme pojmu vlastenec vrátili pôvodný význam a nenechali ho extrému. Vlajka musí patriť všetkým," konštatuje v závere príspevku Andrej Stančík.

VIDEO:

Čo Stančíkovi odkázali komentujúci?

"Stančík, prestaň už konečne tárať nezmysli! To si fakt taký primitív, že nevieš pochopiť, Slováci Ťa už majú plné zuby! Si obyčajný ťuťko, o ktorého si už nikto neotrie ani topánky nie to aby ho ešte počúval," píše p. Emília

"Čo slovo,to lož. Vulgarizmy a rozkol spoločnosti ste tu zaviedli vy," dodáva Ľubomír

"Toto je vtip týždňa. Demokrati,ktorí urobili Slovensko Americkou kolóniou sa pred voľbami buchajú do pŕs a hovoria si vlastenci," komentuje Tibor.

"...podľa tu pána je vlastenectvo zakazovať poľnohospodárom obrábať zem, lesníkom sa starať o lesy a NP kde majú podľa nich nevyčísliteľnú hodnotu tak tam od ľudí skúpiť ich pozemky za 0,023€/m2 toto je ich vlastenectvo a to už ani nerozpisujem o znižovaniu dôchodkov spoplatňovaniu zdravotníctva a slepo počúvaniu Bruselu," píše p. Juraj.

"Mladý o čom to že trepeš!?Ty a Vlastenec???Ďalší zapredanec-Slovenská!!!Prepáč,ale je to tak!!!" píše p. Anna

"Keď budete žiť na Slovensku za 450 euro na mesiac, tak budete vlastenec," dodal ďalší komentujúci.

 

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik