Občania si budú pamätať aj bubliny
22 | 07 | 2023 I Eka Balašková

Novinár a kandidát na poslanca Karol Farkašovský (SNS) konštatuje, že vláda, ktorá o sebe ústami premiéra Hegera hovorila ako o najlepšej, sa nám akosi vyparila. Bublina praskla a ostali po nej len obrovské problémy. Farkašovský však verí, že volič má dobrú pamäť a na stav permanentnej vládnej krízy nezabudne.

Farkašovského príspevok vám prinášame bez úprav tak, ako ho uverejnil autor.

Aj vám sa zdá, akoby naša všetkému rozumejúca, každému pomáhajúca a médiami hladkaná najlepšia vláda všetkých čias, tu nikdy ani nebola?

DRAXLER: Bude o tri desaťročia väčšina spoločnosti "inak orientovaná"?
Exminister školstva Juraj Draxler konštatoval, že hoci u nás témy týkajúce sa LGBTI ľudí väčšinu spoločnosti nezaujímajú, politicky sa tu stále tlačí téma údajnej neznášanlivosti k sexuálnym menšinám. Na úvod svojho príspevku na Facebooku Draxler... Čítať ďalej
22 | 07 | 2023 | Ladislav Kováčik

Ona normálne zmenila skupenstvo. Toľko ju ofukovali, že sa nám rovno pred očami vyparila – kdesi na opozičné pomedzie. Ako bublifuk. A zrazu rétorika „my nič – to všetko covid, to všetko vojna“.
Tri roky hrôzy, očkovaciaho teroru, potláčania základných ľudských práv a ohýbania demokracie si však vymazať z pamäte nedáme. Ani keby drahí a vševediaci ministri a ministerky veľmi chceli.
Ostali po nich obrovské pomníky:

hlboko frustrovaná spoločnosť, vybrakovaná a nefunčkná armáda, deficit aký Slovensko nepamätá, krvácajúce zdravotníctvo, rozviazané a zašpinené ruky polície, servilné mainstreamové médiá,  zmätočná súdna mapa, stále dvojciferná inflácia, plazivá chudoba a babrácky imidž…

Ja viem, ťažký – veľmi ťažký je batoh zodpovednosti za takýto politický debakel.
Ale my občania máme dobrú pamäť. Najmä na čertovské kúsky Spasiteľov typu igiho, eda, ričiho, jarina, verony, mariši, borisa a všetkých parlamentných baránkov a im podobných ovečiek v koaličnom košiari – hašterivých do krvi, ale štedro platených z našich peňazí.

Ešteže máme cez leto pokoj. Že nám chutí nedeľný obed bez sado-maso televíznych diskusií.

V Bratislave sa dnes stretnú Hrdí na rodinu (GALÉRIA)
Na dnešné popoludnie je naplánovaný Národný pochod Hrdí na rodinu. Organizátori pozývajú na Jakubovo námestie na 15-tu hodinu tých, ktorí rodinu vnímajú, ako otca, matku a deti. Diskusia s pro-life aktivistami sa však uskutoční hneď popoludní a... Čítať ďalej
22 | 07 | 2023 | Eka Balašková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik