HLAS dementuje Zalu
22 | 07 | 2023 I Ivan Brožík

"Zala tára, Fico zneužíva", napísal na sociálnej sieti Erik Tomáš z HLASu.

"Vyzývam Borisa Zalu aby nevystupoval v mene strany HLAS- sociálna demokracia, keďže nie je jej členom." napísal Erik Tomáš.

Rýchlo to urovnajte!

"O to viac, že jeho vyjadrenia nie sú pravdivé, ba spadajú do kategórie táranín. Viacerí čelní predstavitelia HLASu- sociálna demokracia, vrátane predsedu Petra Pellegriniho, sa už opakovane verejne jasne vyjadrili, že odmietajú otvárať kultúrno- etické témy, vrátane registrovaných partnerstiev. Slovensko trápia úplne iné problémy."

Dementi fajn, ale iba čiastočné

"Prekvapuje ma, že vyjadrenia Borisa Zalu zneužil na útok na stranu HLAS - sociálna demokracia Robert Fico, ktorý o nej hovorí ako o najbližšom politickom partnerovi. Takto sa cesta k spolupráci určite nehľadá." Konštatuje Erik Tomáš.

Škoda však je, že aj po Zalových výrokoch je o možnej či nemožnej, respektíve vylúčenej či nevylúčenej spolupráci HLASu a SMERu po voľbách viac ako nejasno.

O jedno tajomstvo do volieb menej
"Osobný poradca Petra Pellegriniho Boris Zala povedal nahlas to, čo Peter Pellegrini zatajuje pred voličmi" - tak sa začína status na profile strany SMER - SSD. "SMER - SSD berie na vedomie, že HLAS - SD chce po voľbách právne zakotviť... Čítať ďalej
22 | 07 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme