Čaputová prikazuje
22 | 07 | 2023 I Ivan Brožík/TA SR

V sobotu, deň konania Dúhového Pridu, si treba pripomenúť dôležitosť rešpektu, slušnosti a lásky k blížnemu. Na sociálnej sieti to uviedla prezidentka Zuzana Čaputová.

"Stretnutie s inakosťou je pre mňa vždy stretnutím s mojou identitou. Myslím tým na inakosť, ktorá je podobou ľudskosti. Na ľudí, ktorí majú inú sexuálnu orientáciu, rodovú identitu, farbu pleti, národnosť, náboženstvo. Všetky tieto identity odlišnosti sú dôležité, ale to najdôležitejšie je niečo iné. Je to človek sám," skonštatovala Čaputová. Dodala, že ľudia sú bratia a sestry, tvoria jedno spoločenstvo a sú si blížni, ak si dovolia prežívanie blízkosti a svoju ľudskosť povýšia nad všetko ostatné."

A ANI SLOVO O RODINE! A o druhom pochode za rodinu... Aké typické, ignorantsky slepé a arogantné!

Čaputovej ministerstvo zakazuje
Ľudskoprávna politika Slovenska je založená na princípe nediskriminácie a rovnakých právach pre všetkých bez rozdielu. Na sociálnej sieti to podľa TA SR v súvislosti so sobotňajším zhromaždením na podporu LGBTI+ komunity Dúhový Pride uviedlo... Čítať ďalej
22 | 07 | 2023 | Ivan Brožík/TA SR

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik