Posunovači v parlamente
21 | 07 | 2023 I Ivan Brožík/TA SR

Poslanci zatiaľ neotvorili mimoriadnu schôdzu k návrhu skupiny 30 poslancov na prijatie uznesenia Národnej rady (NR) SR o kompenzačných opatreniach súvisiacich s rastom cien energií. Poslancov nebol dostatok, prezentovalo sa ich len 57. Predseda parlamentu Boris Kollár (Sme rodina) tak začiatok schôdze posunul o 30 minút.

Návrh na zvolanie mimoriadnej schôdze iniciovali poslanci za Smer-SD aj poslanci okolo Tomáša Tarabu (nezaradený). Návrhom uznesenia chcú poslanci požiadať vládu SR, aby okamžite pre mestá, obce a vyššie územné celky ako kompenzáciu vysokých cien energií uvoľnila z rezervy štátneho rozpočtu na rok 2023 sumu 108 miliónov eur. Túto kompenzáciu prisľúbila samosprávam ešte bývalá vláda.

Hamran príde, Hamran zavrie
"HAMRAN PRÍDE, HAMRAN ZAVRIE" - tak znie titulok, ktorý pre svoj status zvolil bývalý policajný prezident Tibor Gašpar. Dal mu celkom netradičnú podobu, posúďte sami 👉 nebudete nosiť rúška? 👉 nepáči sa Vám, že Vaše 12 ročné dieťa učia, že... Čítať ďalej
21 | 07 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujem