Nový víchor zo starých zadkov
21 | 07 | 2023 I Ivan Brožík

Zdenko Čambal, podpredseda SNS a primátor mesta Holíč má ostrý jazyk. Ale trefný. Na webe sns.sk napríklad napísal:

"Bicykle a kolobežky národné hospodárstvo nerozkrútia. Štátny rozpočet nie je nafukovací. Súčasná politická garnitúra nás doviedla na mizinu. Čítame správy o hromadnom prepúšťaní, odstavovaní výroby a možnom sťahovaní veľkých fabrík za naše hranice."

Potrebujeme zásadnú zmenu

"Je čas hodnotiť volebné programy politických strán. Liberálne táranie o celosvetovej pomoci Slovensku nevedie nikam. Potrebujeme energetickú a potravinovú sebestačnosť. Stavať bytové domy, raziť tunely a budovať obchvaty. Budovať nemocnice a zabezpečiť dostatok inovatívnych liekov. Je čas na zásadnú zmenu v politickom zložení parlamentu." napísal Zdenko Čambal, podpredseda SNS a primátor mesta Holíč.

Minister Bíreš si nenechá od Matoviča skákať po hlave!
Šéf rezortu pôdohospodárstva Jozef Bíreš vylučuje, že by sa od exministra vnútra Ivana Šimka dožadoval informácií nad rámec zákona. TASR stanovisko poskytli z odboru komunikácie kancelárie ministra. "Koncom júna, po policajnom zásahu na rezorte... Čítať ďalej
21 | 07 | 2023 | Gabriela Fedičová/TASR

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujem