Čo sa stane, ak dôveru Hamrana stratí aj Čaputová?
22 | 07 | 2023 I Ivan Brožík

"TLAČOVÁ AGENTÚRA HAMRAN" znie názov statusu na profile známeho politológa Joža Lenča. Jeho text preberáme celý, bez redakčného zásahu doň.

"Nech sa deje čokoľvek v Denníku N si idú svoje. Zavše síce zapochybujú, či je správne, aby prezident policajného zboru "vyjadroval dôveru" ministrom Vlády Slovenskej republiky, no vzápätí publikujú text, v ktorom konštatujú, že tlačová konferencia policajtov v bielych košeliach všetko vysvetlila. Pre jednoduchších ešte na YouTube zverejnia video (zostrihanú TK Hamranovcov), v popise ktorého uvedú lož, že "Prečo skončil Šimko? Zaujímal sa o živú vec". Hoax, za ktorý by sa nemuseli hanbiť ani v Hlavných správach. (mimochodom vo videu sa opäť objaví lož o tom, že Šimko písal o politickej kontrole polície, čo samozrejme nepísal)

A tak naďalej pracujú v prospech politického nominanta OĽaNO a priateľov. Politického nominanta, ktorý od začiatku svojho pôsobenia v pozícii prezidenta PZ aktívne pracuje na politizácii policajného zboru. Denníku N samozrejme nevadí, že prezident PZ politizuje políciu. Nevadí im, že jeho slová vyvrátili Šimko, Bíreš aj dočasne poverený premiér Ódor. Pre nich je všetko zrozumiteľne.

Politika má byť pod kontrolou polície a Hamrana. O dôvere konkrétneho ministra má rozhodovať vedenie polície. OĽaNO včera vyzvalo prezidentku, aby zbavila poverenia ministra Bíreša. Čo na to hovorí vedenie polície zatiaľ nevieme. A čo sa stane, ak dôveru Hamrana stratí aj Ódor alebo prezidentka republiky? To možno o pár dní uvidíme."

Čo odmieta Čaputová a jej vlády vidieť
Ján Richter (Smer-SSD) na sociálnej sieti upozorňuje, že ekonomické údaje nesvedčia o tom, čo Matovič, Heger (OĽaNO), Kollár či Krajniak (Sme rodina) tri roky tvrdili o ich pomoci obyvateľstvu. Richter otvorene hovorí, že chudoba sa prestáva týkať... Čítať ďalej
21 | 07 | 2023 | Eka Balašková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik