Roman Mikulec doslova "zaútočil" na Kurilovskú! TÁ REAGUJE!
20 | 07 | 2023 I Gabriela Fedičová

Lucia Kurilovská (HLAS - SD), bývalá rektorka Akadémie Policajného zboru sa vyjadrila na sociálnej sieti k odvolaniu ministra vnútra Ivana Šimka. Jej vyjadrenie doslova podráždilo Romana Mikulca, exministra vnútra (OĽaNO) a na sociálnej sieti na Kurilovskú zaútočil.

"Je možné, že som nepostrehla novelu zákona? V legislatívnej smršti, ktorá zahltila národnú radu by sa takáto situácia mohla ľahko udiať. Ale neudiala sa. Stále je v platnosti znenie zákona, ktoré ustanovuje, že minister vnútra menuje policajného prezidenta. Nie policajný prezident ministra vnútra. Žiaľ, stále, tak ako posledné tri roky, pretrváva atmosféra (aj pri nestrannej, nezávislej, mimostraníckej úradníckej vláde), že sa za názor trestá," uviedla Kurilovská na sociálnej sieti.

Mikulec reaguje na sociálnej sieti, jeho reakciu prinášame v plnom znení

Táto pani má ešte tú drzosť hovoriť o tom, že za iný názor sa trestá?

Tá rektorka, vďaka ktorej neschopnosti, dochádzalo na Akadémii PZ k porušovaniu všetkých pravidiel, čoho výsledkom bolo postrelenie kadetky? 

Tá, ktorá následne, keď počula iný názor, sa správala arogantne, útočila na svojich podriadených a aj nadriadených bez toho, aby ju zaujímalo čokoľvek iné okrem seba?

Kladie otázky s rôznymi emotikonmi za otáznikom Roman Mikulec.

"Toto je presný obraz strany Hlas SD. Ich DNA. Mať medzi sebou, zobrať na kandidátku rovnako nastavených ľudí. Ľudí, ktorým nevadilo dlhé roky, že sa podieľali na rozkrádaní Slovenska, na vytvorení ohavného systému „našich ľudí”, ktorý nebral ohľad na nikoho a na nič, len na to, aby tým ktorí boli jeho súčasťou zabezpečil zisky a beztrestnosť," kritizuje HLAS - SD, Roman Mikulec.

"Aby sa cítili, že môžu všetko. Nie pani Kurilovská. Boli ste zlou rektorkou Akadémie Policajného zboru a dehonestovali ste jeho meno. Snažila ste sa tam vytvoriť kult Vašej osobnosti, bez ohľadu na reálne potreby študentov a výsledkom bolo postrelenie kadetky Vaším človekom," dodáva Mikulec.

"Nebrali a neakceptovali ste názor druhých, tak nehovorte teraz o tom, že iný názor sa trestá. Určite opäť neviete nič o reálnych dôvodoch, pre ktoré pani prezidentka urobila rozhodnutie, ale myslíte si, že áno. Ako vždy. Je to trápne," myslí si Roman Mikulec.

Medzitým

Prokurátor Krajskej prokuratúry (KP) Bratislava podal obžalobu na obvineného Vladimira Š., ktorý postrelil študentku Akadémie Policajného zboru (APZ).

TASR to potvrdil prokurátor a hovorca KP Bratislava Juraj Chylo. Na podanie obžaloby upozornil portál tvnoviny.sk.

Prokurátor podal obžalobu na Mestský súd Bratislava I v stredu 19. júla "pre prečin ublíženia na zdraví závažnejším spôsobom konania porušením dôležitej povinnosti".

Študentka prvého ročníka policajnej akadémie bola postrelená 1. marca počas streleckého krúžku. K udalosti došlo v Bratislave v priestoroch streleckého polygónu.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik