Pomaľovaný Branislav Gröhling (FOTO)
20 | 07 | 2023 I Gabriela Fedičová

"Žiadne vecné argumenty. Iba útoky a šírenie nenávisti," píše na sociálnej sieti Branislav Gröhling, exminister školstva z SaS. Gröhlingovi TAKTO pomaľovali billboard.

Branislav Gröhling na sociálnej sieti zverejnil komentár k veci, ktorá sa mu stala. Neznáma osoba zničila billboard na ktorom bola jeho fotografia so sloganom "Slušnosťou proti nenávisti...".

Exminister školstva sa k celému incidentu vyjadril na sociálnej sieti a zverejnil aj fotografiu.

"Pomaľovaný billboard. Takto nejak vyzerá aj verejná diskusia. Žiadne vecné argumenty. Iba útoky a šírenie nenávisti," píše na sociálnej sieti Branislav Gröhling.

"Nedávno slovenský europoslanec zverejnil rozhorčený status s výmyslami, medzi inými aj, že nám EÚ chce prikázať jedenie hmyzu. 5 tisíc ľudí to lajklo. Tisícka ho zdieľala. Ani jednému nenapadlo sa zamyslieť, či overiť si obsah. Načo. Hlavné bolo, že ich niekto nahneval. Že mali na koho nadávať. Aj keď pre vymyslenú vec," dodáva,

Politici podľa Gröhlinga dávno pochopili, čo funguje na voličov

"Nie sú to riešenia. Nie sú to reformy. Nie je to zlepšenie životnej úrovne. Nie. Je to šírenie nenávisti a strašenie. To funguje najlepšie. Pretože ľudia sa riadia emóciami. A najľahšie sa manipulujú davy cez pocity hnevu a strachu. Vidíme to pri niekoľkonásobnom expremiérovi, aj pri exministrovi financií. Robia to pravidelne a systémovo," vysvetľuje na sociálnej sieti.

"Nemám záujem o takúto politiku. Možno je ľahká. Možno jej všetci fandia. Ale na konci iba všetko zničí. Sami sme to videli v uplynulých rokoch. Oveľa radšej budem robiť politiku pokojne a vecne. Budem o veciach diskutovať namiesto urážania, prinášať riešenia namiesto hnevu. Myslím si, že slušná a pokojná politika prinesie ľuďom oveľa viac ako urážky, šírenie nenávisti či vymyslené hrozby. Aj bez kreslenia fúzikov na iných," konštatuje v závere príspevku.

FOTO: Facebook: Branislav Gröhling 

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik