POLÍCIA VYZÝVA OBČANOV! Ozvite sa, pokiaľ ste videli tieto osoby (FOTO)
20 | 07 | 2023 I Gabriela Fedičová

"Ani červené svetlo im nezabránilo vojsť do dráhy električky," píše na sociálnej sieti Polícia Slovenskej republiky. Zároveň vyzýva občanov, pokiaľ videli udalosť, alebo poznajú osoby na zverejnených fotografiách, aby ich oznámili na na bezplatnom čísle polície 158, osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení prípadne formou súkromnej správy na FB profile polície.

Policajt Odboru dopravných nehôd KDI KR PZ v Bratislave vykonáva vyšetrovanie vo veci prečinu ublíženia na zdraví v súvislosti s dopravnou nehodou, ku ktorej došlo dňa 07.07.2023 v čase okolo 18:41 h na Karloveskej ulici v smere do Dúbravky za zastávkou MHD „Riviéra“ medzi električkou MHD a neznámymi chodkyňami.

Chodkyne prechádzali cez priechod pre chodcov na červený signál „STOJ“ pre ich smer chôdze.

Následkom toho náhle vošli z ľavej strany do jazdnej dráhy električky MHD.

Vodič električky prudko zabrzdil, aby zabránil zrážke s chodkyňami, čím došlo k pádu a následnému zraneniu jednej z cestujúcich.

Touto cestou vyzývame občanov, ktorí majú akékoľvek informácie k totožnosti osôb na priložených fotografiách, k ich súčasnému pohybu alebo pobytu, aby nám ich oznámili na bezplatnom čísle polície 158, osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení prípadne formou súkromnej správy na FB profile polície.

FOTO: Facebook: Polícia Slovenskej republiky

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik