Nadával nám do opíc, teraz prosí, ale opäť nadáva
21 | 07 | 2023 I Gabriela Fedičová

Exminister obrany Jaroslav Naď, odídenec z OĽaNO, aktuálne člen strany Demokrati to skúša cez city. Na sociálnej sieti Facebook zverejnil status, v ktorom prosí občanov Slovenskej republiky.

"Prosim, nenechajte sa odradiť prieskumami," píše na sociálnej sieti Jaroslav Naď.

"Veľakrát od Vás v uliciach miest a obcí počúvam, že sa Vám páči naša kandidátka, dôverujete našim odborníkom, fandíte našim lídrom, ale TIE PREFERENCIE. Vraj to nechápete. Nuž, netreba to preceňovať, i keď ani nás to samozrejme neteší. V uliciach ale cítime inú náladu. Pozitívne reakcie…," chváli sa Naď na sociálnej sieti.

Kašlime preto na prieskumy, dodáva.

"Voľme tak, ako to cítime. Spája nás boj proti mafii, za lepšie Slovensko bez korupcie a jasne začlenené na Západ. Bez ruských agentov a fašistov, ktorí majú plné vrecká miliónov z Bruselu či nakradnutých zo štátu…Jednoducho to potrebujeme vyskladať dobre. Spoločne. Egocentrickí politici sa nepochopiteľne odmietli spájať, až mám pocit, že to niekto takto chcel... Hrozí veľký prepad demokratických hlasov. Nepotrebujeme však ani rozbíjačov vlád, ktorí kvôli vlastným záujmom potopia celú krajinu," vysvetľuje a presviedča Naď.

Potrebujeme spoluprácu

"Ani PS to nedá samé. Ani keby získali hneď 20%. Potrebujú partnerov, a najmä skúsených, keďže skúsenosť PS reálne chýba. Demokrati sú strana, ktorá ponúka odbornosť, slušnosť a aj skúsenosť. Z najťažšieho obdobia histórie Slovenska. Preukázali sme, že sme prozápadní, v zahraničí rešpektovaní, nie sme skorumpovateľní a tiež, že mafie sa nebojíme. Ale preukázali sme tiež to, že makáme naplno a vieme priniesť konkrétne výsledky," myslí si Naď.

Kašlite na prieskumy, opakuje Naď svoju prosbu

"Neorientujte sa podľa toho, “že to v prieskumoch nevyzerá dobre”. Voľte tak, ako to cítite. Aby sme spoločne postavili slušnú, odbornú vládu. Nie tak, aby nám tu vládla mafia s fašistami. Preto Vás prosíme, pomôžte nám, Demokratom v kampani. Nebojte sa povedať verejne, Vašim známym, susedom, priateľom, že nás podporujete. Vyzývam týmto aj mnohých v médiách známych ľudí, hercov, spevákov, youtuberov, ktorí mi viackrát napísali, ako nám fandia, prosím PODPORTE NÁS VEREJNE! A ja Vám sľubujem, ze Vás nesklameme a nezradíme," skúša Naď na sledovateľov a voličov.

"Mafiu s fašistami nemôžeme pustiť do vlády. S nimi vo vláde nás čaká budúcnosť skorumpovanej proruskej gubernie. A to našim deťom nemôžeme urobiť…," dodáva Naď.

AKTUÁLNY PRIESKUM

Pred bránami NR SR by ostali Demokrati (2,2 percenta).

Celý prieskum:

NAJNOVŠÍ PRIESKUM! SNS V PARLAMENTE, DEMOKRATI KLESLI
Voľby do Národnej rady (NR) SR by v júli vyhral Smer-SD so ziskom 18,1 percenta. Nasledovali by Hlas-SD (16,5 percenta) a Progresívne Slovensko (15,4 percenta). Vyplýva to z prieskumu agentúry AKO pre Joj 24. Štvrtá by skončila SaS so ziskom 7,6... Čítať ďalej
20 | 07 | 2023 | Gabriela Fedičová/TASR

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujem

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik