Hlas ľudu: Matovičovi v telke rupli nervy – aj  novinár sa bál
20 | 07 | 2023 I Mária Škultétyová

Igor Matovič mal čierny deň. Moderátor TA3 Braňo Král mu na úvod relácie Téma prečítal dve zlé správy.  Jedna horšia ako druhá, píše Hlas ľudu, Hlavného denníka.

Podľa súdneho rozhodnutia musí vymazať nepravdivé, urážlivé a hanlivé výroky o finančníkovi Jaroslavovi Haščákovi a ďalších podobných vyjadrení sa musí zdržať. Druhá správa sa týka podplácania policajných zborov, ktorého sa hnutie OĽaNO malo dopustiť pri registrovaní starých Fiatiek 500 do ich kampane. Radosť mu nepriniesol ani posledný predvolebný prieskum, podľa ktorého by sa jeho koalícia do parlamentu nedostala.

Ako gadžo

Kým moderátor a europoslanec Uhrík prišli do štúdia, ako sa patrí, v obleku, Matovič ako gadžo -  v  tričku s nápisom My vás mafii nepredáme. Nemusím zdôrazňovať, že oblečenie hodné jeho gadžovského správania a „vyberaného“ slovníka. Uhrík rozdráždil Matoviča, keď ukázal na jeho tričko a povedal, že oni v  OĽaNO podľa posledných správ tú mafiu tvoria. Len potvrdil úvodné slová moderátora, keď povedal, že bojovníci proti korupcii podplácali pri dovoze a registrovaní talianskych Fiatiek. Cez Paulínku tunelovali peniaze z nákupu testov do Arca Capital.

Rupli mu nervy

To už Matovič nevydržal a ostro zaútočil, aby bránil česť svojej Paulínky: „Mojej manželke dajte pokoj, vy jej nesiahate ani po špinu na päte. Vy nechutný, odporný mafián, vy ste tunelovali štátne peniaze, keď ste boli na Banskobystrickom kraji! Ste chudák, úplný chudák, ste chudák!“ opakoval ako zmyslov zbavený a navyše pohrozil  Uhríkovi žalobou.

Moderátor sa ani slovom nesnažil krotiť rozkokošeného Matoviča. Celé to na mňa pôsobilo tak, že mal z Matoviča strach.

Ešte aj tlačovka

Ukázalo sa, že v tejto debate sa Matovič dostatočne nevyzúril. Ešte ten istý deň zvolal tlačovku s témou, ako mafia manipuluje voľby. Tam odzneli ďalšie útoky na Haščáka.  Hovoril o ňom ako o mafiánovi a obvinil ho  z toho, že manipuluje voľby v prospech Hlasu a Smeru a v neprospech hnutia OĽaNO.

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik