O čo si podľa amerického publicistu koleduje Washington
20 | 07 | 2023 I Ivan Brožík

"Idioti vo Washingtone povzbudzujú Rusko, aby vyhladilo USA v zúfalom pokuse zachovať samo seba." Píše na svojom blogu Paul Craig Roberts, americký publicista. 

Ruskí zákonodarcovia dokončili v týchto dňoch skúmanie vojenských biologických aktivít Washingtonu v laboratóriách na Ukrajine, a to na základe zistení, zverejnených ruskými jednotkami radiačnej, chemickej a biologickej obrany v minulom roku. Záverečné zistenie, formulované potom príslušnou ruskou parlamentnou komisiou, znie takto: Washington pracuje na „univerzálnej“geneticky upravenej biologickej zbrani, navrhnutej tak, aby nepriateľom spôsobila vážne škody porovnateľné s tzv. „jadrovou zimou“.

Šialenci bez hraníc

V správe parlamentnej komisie sa ďalej uvádza: „USA majú za cieľ vyvinúť biologickú zbraň schopnú infikovať nielen ľudí, ale aj zvieratá a tiež poľnohospodárske plodiny“., „Jej použitie zahŕňa tiež cieľ spôsobiť nepriateľovi rozsiahle a nenapraviteľné ekonomické škody“. .. „Skryté a cielené použitie takejto zbrane v očakávaní nevyhnutnej priamej vojenskej konfrontácie by mohlo vytvoriť významnú výhodu pre americké sily nad protivníkom, a to dokonca aj nad takým, ktorý vlastní iné typy zbraní hromadného ničenia“ . .. „ V lastníctve tak vysoko účinných biologických zbraní vytvára z pohľadu americkej armády skutočné predpoklady pre zmenu povahy súčasných ozbrojených konfliktov“.

Iba hlupák čaká, že Rusko nebude reagovať

Otázka teda znie: Čo teraz Putin urobí? Zostane nečinný a zmieri sa s rozšíreným ohrozením Ruska, alebo sa rozhodne svoju krajinu pred satanským zlom vo Washingtone ochrániť? V určitom okamihu si aj liberálne Rusko uvedomí, že nemôže zdieľať vzájomnú bezpečnosť s krajinou, ktorá je tak plne oddaná myšlienke jeho zničenia.

...a znova o vojenskej podpore Kyjeva
Šéf Pentagonu otvoril "Rammstein": Teraz je kľúčový moment vo vojne. Americký minister obrany Lloyd Austin, ktorý otvoril 14. stretnutie kontaktnej skupiny pre otázky obrany Ukrajiny online, vyhlásil, že spojenci sa nezastavia, kým Ukrajina... Čítať ďalej
19 | 07 | 2023 | Milan Laca

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme