Gustáv Murín sa znechuteniu ľudí z médií vôbec nečuduje
19 | 07 | 2023 I Eka Balašková

Spisovateľa Gustáva Murína zaujala anketa v časopise, kde sa osobností redakcia vždy na niečo opýta. Tentokrát padla otázka, či oslovených prekvapuje, že ľudia nesledujú správy, lebo vraj im to nerobí dobre a či to tieto osobnosti zarazilo. Skutočnosť nezarazila ani jeho samého.

10 x NIE

Bývalá viceguvernérka NBS chápe, že tých negatívnych informácií je v ostatnej dobe priveľa a občas má sama problém zvládať ich nápor. Bezpečnostného analytika by zaujímalo, či sa nad tým, čo produkujú, zamýšľajú aj médiá a psychologička sa dokonca priznala, že svojim klientom radí presne to isté – nesledovať médiá.

Facebook / Gustáv Murín | Anketa

Názor Gustáva Murína vám prinášame v plnom znení, ako ho autor publikoval na sociálnej sieti

KTO BY SA ČUDOVAL takémuto jednoznačnému výsledku ankety, najmä teraz, keď tú nehoráznu LOŽ o tom ako vraj ukrajinská pšenica "zachráni svet", a potom NÁM ju Lajnová nanucuje za dumpingové ceny, ale tú LOŽ papagájajú na prianie washingtonských vojnových štváčov všetky naše veľké médiá (tie žlté KLAMÚ už automaticky odpočiatku svojho vzniku, veď preto aj vznikli!). ZATAJUJÚ pritom, že súčasťou dohody bolo uvoľnenie vývozu ruskej pšenice, lebo tá v skutočnosti zásobovala Afriku a Blízky Východ. Lenže Zelenský s podporou celej západnej kamarily dohodu NEDODRŽAL - Západ to zosabotoval tak, že vývoz ruskej pšenice a poľnohospodárskych chemikálií VIEROLOMNE (za pomoci skorumpovaného Erdogana) znemožnili. Všetky naše televízne spravodajstvá citovali Lajnovú o akomsi ruskom cynizme (?!), keď tie podvody už prestali tolerovať. Ale veď to Západ CYNICKY zosabotoval Minské dohody, aj dohodu o stiahnutí ruských vojsk od Kyjeva. NIE je špinavosť, ktorú by si Zelenského režim netrúfol s podporou senila Bidena a jeho západoeurópskych mopslíkov, vrátane tých našich na čele so skládkovou Zuzankou z paláca.

Ukrajinské obilie: Poľsko a Maďarsko sa bránia, Česi môžu byť porazení!
Rusko-ukrajinská dohoda o obilí, na ktorú dohliada OSN a Turecko, sa skončila. Ruský prezident Vladimir Putin oznámil, že Ruská federácia dohodu neobnoví. Ekonóm Lukáš Kovanda varoval, že Putinov krok ovplyvní aj českých farmárov. Slovensko... Čítať ďalej
18 | 07 | 2023 | Gabriela Fedičová

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik