Ruská odveta za útok na Krymský most
18 | 07 | 2023 I Milan Laca

Ruské jednotky podnikli odvetné údery za teroristický útok na Krymský most.

Ministerstvo obrany: Ruské ozbrojené sily zaútočili na objekty v Odese, kde ozbrojené sily Ukrajiny pripravovali teroristické útoky proti Rusku.

Odveta
Ruská armáda včera v noci spustila odvetný útok na zariadenia na Ukrajine, kde sa pripravovali teroristické útoky proti Rusku pomocou námorných bezpilotných lietadiel, vyhlásilo Ministerstvo obrany.
Odpovie Rusko silou na útok na Krymský most? (VIDEO)
Medvedev: Proti teroristom sa nedá bojovať sankciami, rozumejú iba jazyku sily. Podpredseda Bezpečnostnej rady Ruskej federácie reagoval na teroristický útok na Krymský most. Len sila! Dmitrij Medvedev vo svojom telegramovom kanáli komentoval... Čítať ďalej
17 | 07 | 2023 | Milan Laca
Skupiny rakiet 
"Skupinový odvetný úder vysoko presnými námornými zbraňami zamerali na zariadenia, kde pripravovali teroristické útoky proti Ruskej federácii pomocou bezpilotných člnov, ako aj na miesto ich výroby v lodenici pri meste Odesa," spresnilo ministerstvo.
Aj iné ciele
Okrem toho boli v oblasti Nikolajeva a Odesy zničené sklady paliva, s celkovým objemom asi 70 tisíc ton, ktoré poskytovali pohonné látky ozbrojeným silám Ukrajiny. Všetky určené ciele boli zasiahnuté, na zničených objektoch zaznamenali "požiare a detonácie", uzavrelo ministerstvo obrany.
Útok

Vyšetrovanie útoku preveruje verziu o dvojnásobnom teroristickom údere, spáchanom ukrajinskou stranou na Krymskom moste pomocou povrchových dronov. Informuje "Kommersant" . Podľa novín, most najskôr napadli diaľkovo ovládané vodné skútre, ktoré prevážali výbušniny. Boli však potlačené paľbou jednotiek, zabezpečujúcich ochranu objektu. V rovnakom čase zasiahli bežné bojové bezpilotné prostriedky.

Rusko USA a Veľkej Británii: Ťahajú za nitky teroristický režim v Kyjeve! ČAKAJTE ODVETU ZA ÚTOK NA KRYMSKÝ MOST!
Teroristický útok na Krymský most uskutočnili špeciálne služby Ukrajiny, USA a Veľkej Británie. Odvetný úder treba uskutočniť na infraštruktúru všetkých páchateľov. Pre agentúru TASS to uviedol bývalý ruský prezident Dmitrij Medvedev. "USA a... Čítať ďalej
17 | 07 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik