Citlivý Galko píše o Pellegriniho deb...ých posolstvách a vadí mu, ako sa útočí na kandidátov OĽaNO
18 | 07 | 2023 I Gabriela Fedičová

"Sa nám tu rozmohol takovej nešvar. Vyrojili sa tu hejteri, ktorí útočia unisono na všetkých kandidátov OĽaNO, resp. celej protikorupčnej koalície. Vulgárne ich urážajú, dehonestujú, dehumanizujú," píše na sociálnej sieti exminister obrany Ľubomír Galko.

Pritom na tej kandidátke je kopa slušných ľudí, sú tam profesori, lekári, zdravotné sestry. Ale predovšetkým sú tam ľudia, ktorí žijú svoj civilný život, majú svoje rodiny, rodičov, su tam matky s deťmi, píše na sociálnej sieti Ľubomír Galko, aktuálne kandidát za Matovičovo hnutie OĽaNO.

"Kandidát strany, pokiaľ nie je politikom, sa tým politikom nestáva tým, že niekam kandiduje a teda nie je povinný strpieť zvýšenú mieru kritiky. Navyše urážky nie sú kritika," dodáva Galko.

"Rozmýšľam, čo by povedal nejaký takýto hejter, ak by ho stretol alebo si ho priamo vyhľadal napríklad manžel nejakej kandidátky, pani, matky detí a jednu mu normálne takú chlapsky šupol. Urážať ty moju ženu nebudeš, môj zlatý. To by len bolo náreku potom. A pritom by to malo svoje rácio," zamýšľa sa na sociálnej sieti Galko.

Si predstavte, že pôjde nejaký manželský pár po ulici a nejaký človek začne po pani bliakať, že je krava a je toxicky závislá a patrí do bandy gaunerov a ešte horšie, ani tu písať tie príklady, čo som kdekade čítal radšej nebudem. Veď, ak by rovno jednu chlapskú na mieste kúpil od jej manžela, ktorý by ju bránil, bola by to síce nesprávna, lebo násilím sa veci riešiť nemajú, ale zároveň pochopiteľná reakcia. Obzvlášť tristné a zároveň odsúdeniahodné je, ak je takýmto hejterom novinár alebo niekto, kto si hovorí politológ.. Tam to už je aj profesionálne, nielen ľudské zlyhávanie," myslí si tiež Galko.

"Preto neurážajte, milí hejteri, ľudí, čo vám nič nespravili a žijú slušný život. Len za to, že kandidujú za stranu, ktorá nie je vaša šálka kávy. Vecne kritizujte, mate x príležitostí, ale neurážajte. Nikdy neviete, čo sa totiž môže stať. Túto radu máte odo mňa zadarmo. Nemáte za čo," konštatuje v závere príspevku na sociálnej sieti.

Lebo OĽaNO je podľa Ľubomíra Galka hnutie, v ktorom nikto nehejtuje (pozn.redakcie).

Status Ľubomíra Galka o Pellegriniho debilných posolstvách a škrabáckych chňupoch

"Igor Matovič a OĽaNO spustili v rámci kampane marketingovú akciu Fiat 500 a niektorí insitní novinári už bláznia. Už nie podvodník Pellegrini s jeho debilnými posolstvami o tom, že zabezpečí lacnejšie potraviny alebo grázel Fico s jeho posolstvami o politickom prenasledovaní opozície policajtmi a prokurátormi alebo skvosty typu "my sme tí normálni", "my meníme hru" a kontraposolstvá "oni menia hru, my nemeníme hru" a preteky o to, kto rozdá viac kníh sú problém. Matovičove autá sú problém," napísal Galko.

"Už to násilné a umelé spájanie OĽaNO s korupciou za to, že nejaký pajko , čo ho naverbovala nejaká externá firma, čo tie autá prihlasovala, chcel niekoho pritom podplatiť, bolo strašne smiešne a dokazovalo zúfalosť tých, čo to tak prezentovali. To ako keby si niekto dal opraviť auto v servise, mechanik z toho servisu by v predajni náradia chcel ukradnúť nejaké kladivo, aby to auto mohol opraviť a zákazníka by niekto vinil z toho pokusu o krádež toho pajka," obhajuje Galko teraz už aj svoje hnutie.

"Ale to, ako teraz niektorí komentátori prskajú pri tých autách je až tragické. Ono by sa to dalo prejsť aj bez povšimnutia, keby sme neboli svedkami aj toho, ako si nejaký škrabácki hňupi dovolia útočiť na unisono všetkých kandidátov hnutia OĽaNO a vôbec celej (a jedinej) protikorupčnej koalície. Nazývať ich komplet všetkých nekvalifikovanými, dokonca toxicky závislými na Matovičovi, gaunermi, handrami a podobne je prejav primitívnosti a hrubosti toho ktorého novinára. Ale ak nejaký novinár, píšuci pre penťácke (!!) média napíše, že títo ľudia sa svojim vstupom na kandidátku tejto koalície kompromitujú alebo niečo podobné, je to už prejav straty súdnosti. Peniaze mafie evidentne nesmrdia," vysvetlil "bez urážok" Galko.

Matovičove Fiatky ešte ani nejazdia, UŽ ICH RIEŠI NAKA (VIDEO)

Igor Matovič (OĽaNO) si po inšpiráciu na predvolebnú kampaň zašiel do Talianska. Symbolika, to je jedna z jeho vášní, navyše vie, že ľudia na to zaberajú, preto svoj boj proti domnelej mafii mieni jeho hnutie viesť z malých, 50-ročných Fiatiek. Nie každý, s kým Matovič spolupracuje, to zrejme s tou jeho antikorupčnou kampaňou myslí vážne.

Viac v článku:

Matovičove Fiatky ešte ani nejazdia, UŽ ICH RIEŠI NAKA (VIDEO)
Igor Matovič (OĽaNO) si po inšpiráciu na predvolebnú kampaň zašiel do Talianska. Symbolika, to je jedna z jeho vášní, navyše vie, že ľudia na to zaberajú, preto svoj boj proti domnelej mafii mieni jeho hnutie viesť z malých, 50-ročných Fiatiek. Nie... Čítať ďalej
15 | 07 | 2023 | Eka Balašková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik