Politológ o Hamranovi: POLITICKÝ PARAZIT, ktorý je tam len z milosti Matoviča a Mikulca! (VIDEO)
17 | 07 | 2023 I Ladislav Kováčik

Hamranova arogancia nemá hraníc, myslí si politológ Roman Michelko. Dodáva, že súčasného policajného prezidenta sa podľa neho už stráni každý slušný policajt.

V médiách a spoločnosti stále rezonuje spor medzi ministrom vnútra Ivanom Šimkom a policajným prezidentom Štefanom Hamranom. K téme sa vo videu na YouTube vyjadril aj politológ Roman Michelko.

Michelko tvrdí, že Štefan Hamran bol do pozície policajného prezidenta vymenovaný len preto, že „nemá absolútne žiadne zábrany“. Je to človek, ktorý tým najhrubším spôsobom drží chrbát zločincom z NAKA, čurillovcom a podobne, hovorí ďalej. Politológ si myslí, že ešte nikdy nebol taký skompromitovaný a taký "totálne záujmovo orientovaný" šéf policajného zboru ako je Hamran. Michelko sa tiež vyjadril, že Hamran má neskutočne drzé a agresívne vyjadrenia a tvrdí, že je absolútne neslýchaná drzosť, keď nejaký podriadený ministra vnútra vyzýva prezidentku, aby mu zobrala poverenie.

Michelko sa podľa svojich slov nemieni zastávať Šimka, lebo je to podľa neho trápne, akým spôsobom sa minister obhajuje. Hamranova arogancia však podľa Michelka nemá hraníc.

Politológ vo svojom videu poukázal aj na to, že Hamran vyzýva dokonca aj na odvolanie šéfa Slovenskej informačnej služby, čo už absolútne nemá vo svojej kompetencii. Podľa Michelka, Hamran kryje tie najhoršie zločiny Lipšica, Matoviča a svojich čurillovcov. NAKA a Úrad špeciálnej prokuratúry sa podľa neho pod vedením exministra vnútra Romana Mikulca, Hamrana, Lipšica a Daňka premenili na „úplne choré zložky v štáte“.

Hamran je podľa Michelka „politický parazit“, ktorý je na svojom mieste len z milosti Matoviča a Mikulca. Každý slušný policajt sa ho stráni a štíti, dodáva Michelko.

Michelko je aktuálne tiež súčasťou politického zápasu, keďže kandiduje ako číslo 15 na kandidátke SNS.

(776) Spor medzi ministrom vnútra Šimkom kontra policajný prezidentom Hamranom - YouTube

Uhorková sezóna? NEVADÍ! MATOVIČ a jeho NOHSLEDI urobili zo statusu ministra Šimka PSEUDOKAUZU!
Matovič potreboval "uhorkovú aféru" a tak si vymyslel kauzu. Média potrebujú aj cez leto motivovať čitateľov, aby čítali ich texty a tak "uhorkovú aféru" naďalej živia. Skonštatoval to na margo konfliktu medzi ministrom vnútra Ivanom Šimkom a... Čítať ďalej
17 | 07 | 2023 | Ladislav Kováčik

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik