Odpovie Rusko silou na útok na Krymský most? (VIDEO)
17 | 07 | 2023 I Milan Laca

Medvedev: Proti teroristom sa nedá bojovať sankciami, rozumejú iba jazyku sily. Podpredseda Bezpečnostnej rady Ruskej federácie reagoval na teroristický útok na Krymský most.

Len sila! 

Dmitrij Medvedev vo svojom telegramovom kanáli komentoval teroristický útok na Krymský most, ktorý spáchal kyjevský režim v noci 17. júla. Napísal, že podľa skúseností Ruska je nemožné bojovať proti teroristom medzinárodnými sankciami, zastrašovaním a inými nástrojmi nátlaku. "Rozumejú len jazyku sily. Iba osobným a úplne neľudským metódam," konštatoval Medvedev.

Zlikvidovať najvyšších!

Podľa Medvedeva je potrebné zničiť najvyššie vedenie teroristických skupín. „Je to ťažké, ale možné“. Preto je potrebné vyhodiť do vzduchu ich vlastné domy a domy ich príbuzných. Hľadajte a eliminujte ich komplicov a opustite  hlúpu myšlienku súdneho procesu proti nim. Ale hlavnou vecou je zničiť najvyššie vedenie teroristických formácií, v akýchkoľvek trhlinách, v  ktorých sa tento hmyz skrýva.

Zábery z poškodeného mosta

Čo urobí Kremeľ?

Reakciou na teroristický útok na Krymský most bude dosiahnutie všetkých cieľov prebiehajúcej špeciálnej operácie na Ukrajine. Vyhlásil tlačový tajomník ruského prezidenta Dmitrij Peskov.

Turisti majú problémy 

Ruskí turisti po útoku na Krymský most začali rušiť zájazdy na Krym. Ako sa uvádza na webovej stránke Asociácie cestovných kancelárií Ruska (ATOR), niektorí cestujúci odmietajú rezervovať hotely a zájazdy na najbližšie júlové termíny. Krymské hotely predĺžia pobyt zadarmo turistom, ktorí boli nútení zostať na polostrove kvôli teroristickému útoku na krymský most. V súčasnosti sa rekreuje na polostrove najmenej 50 tisíc turistov.

Rusko USA a Veľkej Británii: Ťahajú za nitky teroristický režim v Kyjeve! ČAKAJTE ODVETU ZA ÚTOK NA KRYMSKÝ MOST!
Teroristický útok na Krymský most uskutočnili špeciálne služby Ukrajiny, USA a Veľkej Británie. Odvetný úder treba uskutočniť na infraštruktúru všetkých páchateľov. Pre agentúru TASS to uviedol bývalý ruský prezident Dmitrij Medvedev. "USA a... Čítať ďalej
17 | 07 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik