Fico: POTRAVINOVÁ SEBESTAČNOSŤ musí byť náš spoločný cieľ!
19 | 07 | 2023 I Ladislav Kováčik

Domáca výroba musí definitívne dostať prednosť pred dovozom zo zahraničia, myslí si predseda Smeru-SD Robert Fico.

Svoje stanovisko zverejnil na sociálnej sieti.

Fico v mene svojej politickej strany deklaruje, že pôdohospodárstvo v minulosti neriešili ako top prioritu, a to sa podľa neho musí zmeniť. Stroje na poliach podľa Fica neznamenajú len zber úrody ale aj to, že náš vidiek žie, stará sa o prírodu a napriek slabej podpore má európske výsledky.

„Peniaze pre prvovýrobcov po voľbách skrátka musíme nájsť. Neexistuje, že v čase konsolidácie dostane nákup zbraní prednosť pred chlebom do našich domácností,“ píše predseda Smeru.

"Berieme si za svoj záväzok, pripraviť národný program podpory pôdohospodárstva. Ľudia, ktorí sa na Slovensku starajú o výrobu potravín každého druhu, nesmú už len ekonomicky neprežívať, ale štát ich musí začať zásadne podporovať s náležitým rešpektom k ich práci. Potravinová sebestačnosť nesmie byť politické klišé, ale náš spoločný cieľ!,“ uzatvára Fico.

Melicher: TOTO JE ZÁKERNÝ NEOLIBERÁLNY PODRAZ! (VIDEO)
Igor Melicher (Mladí sociálni demokrati) po skončení samitu NATO vo Vilniuse konštatuje, že navýšenie výdavkov na zbrojenie na úkor sociálnych istôt je „zákerný neoliberálny podraz“. Melicher navyše upozorňuje, že nakupujeme techniku, ktorá sa do... Čítať ďalej
17 | 07 | 2023 | Eka Balašková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik