BRUTÁLNY ÚTOK pred očami detí! Opitý muž sa vrhol na úbohú ženu
17 | 07 | 2023 I Diana Zaťková

Nikto nečakal, že nevinná zábava v obci sa môže skončiť brutálnym útokom. Muž najskôr slovne a potom aj fyzicky napadol bezbrannú staršiu ženu. Na celý incident sa prizerali deti. Prípad už rieši polícia, informuje portál zoznam.sk.

 

Obyvatelia obce Nová Dedinka si posledný víkend užívali príjemnú akciu tzv. Novodedinský kotlík. Pokojný jarmok s hudbou sa razom stal dejiskom hrôzy pre bezbrannú staršiu pani. Na akcii sa objavil podgurážaný muž, ktorý od začiatku prejavoval známky násilia. “Po celý čas chodil a provokoval, následne napadol,” prezradila portálu jedna z obyvateliek.

Podľa informácií na staršiu pani, invalidnú dôchodkyňu, najprv zaútočil slovne. To mu nestačilo. Nebál sa použiť ani fyzické násilie. “Ten pán bol na mol opitý, obťažoval, nadával a následne bezdôvodne napadol pani,” dodala obyvateľka.

Na akcii, samozrejme, nechýbali rodiny s deťmi, ktoré sa na celý útok prizerali. “Boli sme tam 4 rodiny s deťmi. Včera mi písalo veľa ľudí, ktorí poznajú veľmi dobre rodinu pána, ktorý napadol staršiu pani. Problémová rodina! Aký mal dôvod napadnúť 64r. invalidnú dôchodkyňu?,” nevie si vysvetliť celú situáciu Júlia.

Skontaktovala sa s napadnutou ženou a spoločne čin nahlásili na polícii. Tá už prípad vyšetruje. “Polícia v Tlmačoch okolnosti prípadu objasňuje ako podozrenie z trestného činu výtržníctva. Vzhľadom k tomu, že  dokumentovanie prípadu prebieha a vo veci budú vykonávané  procesné úkony nemôžeme verejnosti poskytnúť k prípadu viac informácií,” potvrdila pre zregionu.sk hovorkyňa krajskej polície v Nitre Renáta Čuháková.

Mikuláš Černák KŔMI okrem Kočnera aj stovku najťažších zločincov (GALÉRIA)
Keď sa na prelome storočí hocikde na Slovensku, v Banskej Bystrici zvlášť, spomenulo meno Mikuláša Černáka, nemalo to zrejme dobrý kontext. Prešovský súd ho v roku 2009 odsúdil za sedem vrážd, ku ktorým sa vtedy nepriznával. Neskôr vo väzení... Čítať ďalej
17 | 07 | 2023 | Eka Balašková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik