AKTUÁLNE Polícia špekuluje o uzavretí D2! Našli výbušninu (FOTO)
17 | 07 | 2023 I Diana Zaťková

MIMORIADNA INFORMÁCIA! NÁLEZ NEZNÁMEHO PREDMETU V BLÍZKOSTI DIAĽNICE D2!

"Na linke 158 sme krátko po 14.30 h prijali informáciu, v zmysle ktorej mali pracovníci údržby diaľnice nájsť počas vykonávania prác za krajnicou neznámy predmet pripomínajúci výbušninu. Na miesto sa okrem bratislavských diaľničných policajtov dostavili aj pyrotechnik, ktorý potvrdil že sa jedná pravdepodobne o výbušninu. Z uvedeného dôvodu dôjde k obojsmernému uzatvoreniu diaľnice D2 v úseku od 48,5km v smere do Bratislavy," uviedli policajti na sociálnej sieti ešte pred pár minútami.

Diaľnicu D2 pre možný nález výbušniny zatiaľ neuzavreli

Na základe vývoja situácie na mieste nálezu ako aj na základe vyjadrenia policajného pyrotechnika, k uzatvoreniu diaľnice D2 doposiaľ nedošlo.

Vodičov však naďalej vyzývajú, aby na mieste rešpektovali pokyny policajtov, zvýšili svoju opatrnosť a na prejazd ak to situácia umožňuje využili alternatívnu trasu.

Neznámy predmet pripomínajúci výbušninu mali nájsť pracovníci údržby počas vykonávania prác za krajnicou. "Na miesto sa okrem bratislavských diaľničných policajtov dostavil aj pyrotechnik, ktorý potvrdil, že ide pravdepodobne o výbušninu," informovala polícia.

BRUTÁLNY ÚTOK pred očami detí! Opitý muž sa vrhol na úbohú ženu
Nikto nečakal, že nevinná zábava v obci sa môže skončiť brutálnym útokom. Muž najskôr slovne a potom aj fyzicky napadol bezbrannú staršiu ženu. Na celý incident sa prizerali deti. Prípad už rieši polícia, informuje portál zoznam.sk. Obyvatelia... Čítať ďalej
17 | 07 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik