Marián Greksa ako SPRÁVNY MASOCHISTA: Pozeral som politickú debatu na TA3
17 | 07 | 2023 I Diana Zaťková

Ako správny masochista, som pozeral v nedeľu politickú debatu na TA3. Najviac ma zarazil výrok pani Kolíkovej, že SaS je strana odborníkov, smeje sa populárny spevák Marián Greksa. Tak si to teda rozoberme.

"V štúdiu sedela bývalá ministerka vnútra, poslankyňa za HLAS, pani Saková. Vedľa nej bývalá ministerka spravodlivosti, poslankyňa za SaS, pani Kolíková a bývalý policajný vyšetrovateľ, dnes poslanec za OĽANO, pán Kyselica. (Ak ma pamäť neklame, tak to je ten človek, ktorý porušil volebný zákon, kvôli čomu musel odísť z miesta štátneho tajomníka, ale vrátil sa do parlamentu, miesto toho, aby ho z neho s hanbou vyhodili za porušenie zákona.)," priblížil spevák hostí relácie V politike.

"Bolo povedané, ako obvykle, všeličo, ale zarazil ma výrok pani Kolíkovej, že SaS je strana odborníkov, čo dokazujú aj prvé miesta na ich kandidátke. K číslo 1, čiže k pánovi Sulíkovi, netreba povedať nič. Tam už bolo povedané všetko," konštatuje Greksa a pokračuje:

Číslo 2 je pán Gröhling - odborník na školstvo?

Vyučený obuvník a šikovný podnikateľ v kaderníctve. ( sieť Pierot) Ale sorry. Ministrom školstva by mal byť človek, ktorý vyštudoval nejaký školský odbor, človek, ktorý nejaké roky odučil a nejaké roky viedol strednú, alebo vysokú školu.

Číslo 3 je Janka Bittó Cigániková - odborníčka na zdravotníctvo?

Bývalá úradníčka z Tatrabanky, ktorá si teraz robí školu pre zdravotné sestry a podnikala v oblasti materských škôl. Nepochybujem o jej úprimnom záujme o zdravotníckú problematiku, ale …

No na záver Greksa dodáva: "Napriek všetkým mojím výhradám voči SaSke, považujem z momentálneho pravicového výberu SaSku za najpríčetnejšiu stranu. Aj keď je to iba jednooký kráľ medzi slepými a ja ich voliť nebudem."

Dzurinda sa nezmenil! Ale TOTO musí vyraziť dych každému
Tí, čo ste počúvali v Rádiu Slovensko v rozhlasovej relácii s Annou Vargovou Mikuláša Dzurindu, dáte mi za pravdu, že tento 'líder' sa nezmenil. Stále rovnaký ako keď s Miklošom predával Slovensko a povoloval prelety cez naše územie na... Čítať ďalej
17 | 07 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik