Gyimesi to zrejme PREHNAL! ...prečo DETI?
16 | 07 | 2023 I Eka Balašková

Győrgy Gyimesi sa v ostatnom čase profiluje ako konzervatívny politik. V rozhovoroch hovorí o „nebezpečenstve“ liberalizmu, varuje pred ním aj v statusoch na sociálnej sieti. Ako si však vysvetliť fotky s mládežou, ktoré si urobil popri diskusii v Gombaseku...?

Győrgy Gyimesi sa len nedávno nechal počuť, ako sa letné festivaly, konkrétne jeden z nich, menia na ideologické miesta, kde sa ľuďom vnucujú politické názory. Sám Gyimesi sa v uplynulých dňoch takého jedného festivalu maďarskej kultúry zúčastnil. Na tom by nebolo nič zvláštne, keby deťom nerozdal tričká, na ktorých informuje, čo je sexy. Tento nevhodný paradox si všimli aj diskutujúci pod jeho prezentáciou na sociálnej sieti.

Letný tábor

Kúsok od Plešivca sa v uplynulých dňoch konal letný festival maďarskej kultúry. V rámci neho ste mohli zažiť rôzne aktivíty, fungovala letná univerzita a letný tábor využili aj politici maďarských strán na Slovensku.

V diskusii sa tu stretli Rigó Konrád (Most-Híd) a József Berényi (Aliancia-Szövetség). Na stretnutí sa objavili tričká, ktoré hlásali: „Normálisnak lenni sexi“, čo v preklade znamená, že „Byť normálnym je sexi“. Na tom predsa nie je nič zlé, poviete si. Nebolo by, keby v tých tričkách neboli oblečené aj deti.

GYIMESI: Festival POHODA? To už je len import cudzích ideológií!
Bývalý poslanec Národnej rady György Gyimesi sa v rozhovore na YouTube vyjadril k otázke nelegálnej migrácie. Opovrhnutie ľuďmi Novinárka Mimi Šramová sa vo svojej relácii bývalého poslanca NR SR Györgya Gyimesiho (kandiduje za Alianiciu) spýtala... Čítať ďalej
10 | 07 | 2023 | Ladislav Kováčik

Ako? Veď nie toto kritizoval?

V nedávnom Gyimesiho rozhovore s Mimi Šramovou bola reč aj o trenčianskom festivale Pohoda. Podľa Gyimesiho je už dlhodobo jasné, že Pohoda je politický festival. To, čo nie je v poriadku, je podľa politika to, že na tomto festivale sú mladým ľuďom vnucované politické názory. Festival je podľa neho spojený s importom cudzích ideológií a myšlienok, ktoré nám tu, v strednej Európe nie sú blízke.

Facebook / Festival Pohoda | Oficiálne logo Pohody 2023. Pochybuje niekto, že ide o "festival politickej piesne"?

Pripravil sa o voličov?

Mnohým, (konzervatívcom zvlášť,) veľmi nejde dokopy skutočnosť, že politik, ktorý hovorí o potrebe eliminovať liberalizmus, sám „navlečie“ do tričiek „informujúcich“, čo je sexy, evidentne deti. Všimli si to aj diskutujúci.

„Prinútiť deti v „sexi“ tričku fotiť sa s politikmi s pivom, manželkou a peniazmi nie je ani normálne ani sexy. Veľmi som chcel voliť Alianciu, ale vďaka tomuto ju určite voliť nebudem,“ upozorňuje jeden z diskutérov.

Iná diskutérka sa pýta priamo: „Koľko rokov majú tie deti, keď sú pre vás sexy?“

„Pri pohľade na tento obrázok väčšina ľudí ešte nedosiahla dospelosť... Vynára sa mi viac otázok...,“ konštatuje iný diskutujúci.

Úžas: Domácu úlohu Čaputovej prebrala liberálna tlač
BEZ POZVÁNKY, BEZ HARMONOGRAMU. VO VILNIUSE PADLO NAJBEZPEČNEJŠIE ROZHODNUTIE! Ukrajina chcela, aby sa tohtoročný summit NATO skončil jasným vyhlásením, že sa po skončení vojny stane členom aliancie. No prezident Volodymyr Zelenskyj opúšťal Litvu s... Čítať ďalej
14 | 07 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik