Viktor hovorí na rovinu!
15 | 07 | 2023 I Milan Laca

Orbán povedal, že Ukrajina stratila suverenitu.

Maďarský premiér Orbán: Ukrajina stratila suverenitu, nemá peniaze a priemysel.

Kedy bude koniec?
Ukrajinský konflikt sa skončí, keď to budú chcieť USA, pretože Ukrajina stratila svoju suverenitu, povedal maďarský premiér Viktor Orbán v rádiu Kossuth.
V Európe je málo amerických vojakov, prídu ďalší
Biden nariadil pripraviť tri tisíc záložníkov na nasadenie v Európe. Americký prezident dal pokyn na posilnenie americkej prítomnosti na starom kontinente. Vraj sa ešte nevie Zatiaľ nie je úplne jasné, či šéf Pentagonu Lloyd Austin skutočne... Čítať ďalej
14 | 07 | 2023 | Milan Laca
Keď sa im zachce
"Ak by Američania chceli, zajtra ráno príde mier. A prečo Američania nechcú, je otázka, nad ktorou premýšľa celý svet. Ukrajina napokon vlastne stratila suverenitu. Nemá peniaze, vojenský priemysel, nemá vlastné vojenské výrobné kapacity.  Dostáva najmä od Spojených štátov amerických, vojenské fondy – aj od Američanov a Západu,“ povedal maďarský premiér.
Mier...
Podľa jeho názoru, ak by Washington povedal, že chce mier a vyzval by na prímerie a rokovania, stalo by sa tak na druhý deň ráno.
"Prečo to Američania nechcú,  na to sme nedostali odpoveď ani na summite NATO," uzavrel Orbán.
O summite
Na summite NATO trvalo Maďarsko na tom, že aliancia by nemala posielať vojakov na Ukrajinu, povedal Viktor Orbán. "Stanovisko Maďarska je jasné, pretože v našom susedstve prebieha vojna a desaťtisíce Maďarov žijúcich v Zakarpatsku sú v bezprostrednom ohrození. Maďarsko láme oštepy, aby NATO nezmenilo svoj predchádzajúci uhol pohľadu. Pretože NATO je obranná aliancia, ktorá bola vytvorená na ochranu členských krajín, nie na vykonávanie vojenských akcií na území iných krajín,“ Podľa Orbána ani Maďarsko, ani NATO ako organizácia, nemá neposielať vojakov na Ukrajinu, neposielať tam zbrane a necvičiť ukrajinskú armádu.
Porošenko VYTOČENÝ ako sánky v lete: NATO sa zbavilo NECHCENEJ PRÍŤAŽE - Ukrajiny (VIDEO)
NATO sa zbavilo nechcenej príťaže Ukrajiny a prehodilo ju do rúk skupiny G7! Tá ošklbe Ukrajinu až na kosť bez toho, aby sa Ukrajina akokoľvek priblížila členstvu v NATO. Toto bola nosná myšlienka Porošenkovho emotívneho prejavu. Porošenko... Čítať ďalej
14 | 07 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme