Líder SNS Danko: Slniečkári chytili strach zo spájania SNS
14 | 07 | 2023 I Diana Zaťková

Taký bordel tu nikdy nebol! Hanbu, akú sme mali z neschopnosti našej vlády pri “one time, next time” rozoberať nejdem. Ale uznajte, že človek, ktorý povie, že: “Vláda Smeru, Republiky a SNS by znamenala absolútnu devastáciu verejného života“ je úplne mimo. Takto reagoval líder SNS na vyjadrenia politológa Radoslava Štefančíka.

Pán dokonalý politológ je úplne mimo

"Nemám veľkú mienku o niektorých médiách patriacich oligarchom, ktorí zarobili v USA a ani o politológovi Štefančíkovi. Do všetkého sa stará, nikdy však v živote nič neriadil, ani nedokázal. Podobne ako niektorí šéfredaktori zo spomenutých slniečkárskych médií. 

Uznajte, že človek, ktorý povie, že: “Vláda Smeru, Republiky a SNS by znamenala absolútnu devastáciu verejného života. Do verejných funkcií by boli nominovaní absolútni diletanti, verejné financie by zaplakali. Poškodilo by to povesť Slovenskej republiky v zahraničí a Smer by bol zrejme vylúčený zo Strany európskych socialistov,“ je úplne mimo. Ako inak to môžeme označiť, ako len hlúposť," konštatuje Danko na sociálnej sieti.

Radoslav Štefančík, zdroj: FB/Andrej Danko | Štefančík Matoviča vôbec nešetril

"Uznajte milí priatelia, aké klapky musí mať tento človek, ktorý niečo takéto povie po troch rokoch vládnutia Matoviča, Hegera, Budaja, Remišovej. Pán dokonalý politológ, viem, že vám vadí naše spájanie národných síl. Faktom je, že Slovensko je historicky zadlžené. Taký bordel tu nikdy nebol. Hanbu, akú sme mali z neschopnosti našej vlády pri “one time, next time” ani rozoberať nejdem," hovorí líder národniarov.

Veronika Remišová a jej ostrý odkaz pre prezidentku: OKAMŽITE...
Veronika Remišová reaguje na situáciu okolo dočasne povereného ministra vnútra Ivana Šimka a prezidenta Policajného zboru Štefana Hamrana. Veronika Remišová posiela prezidentka Zuzane Čaputovej odkaz. Prezidentka by mala okamžite ukončiť chaos a... Čítať ďalej
14 | 07 | 2023 | Gabriela Fedičová

Treba riešiť Slovensko, nie Ukrajinu

Podľa Danka ľudia nemajú z čoho žiť, dôchodky nestačia dôchodcom a mladí nemajú z čoho platiť hypotéky. Je tu anarchia a chaos a prezidentka ani nevie, akú máme hydroelektráreň. Médiá aj politológovia šíria hlúposti. Je evidentné, že 1. 10. príde zmena.

"Musíme však so SNS s číslom 15 zabojovať o čo najväčšiu podporu. Vidíte a čítate tie komentáre. V slniečkárskych médiách majú paniku, že to dokážeme a o to viac musíme zabojovať, aby Slovensko nepadlo do rúk slniečkárov od Šimečku ani amatérov ako Sulík, Matovič, Kollár. Musíme zostaviť vládu, ktorá nebude riešiť Ukrajinu ale Slovensko," uzavrel Danko.

Smer je zdochýnajúca mrcina

Pod statusom lídra SNS sa objavil aj komentár Tomáša Tarabu. Ten tak isto reagoval na politológa Štefančíka. 

"Andrej tento hlupák ešte pred necelými dvoma rokmi na adresu Smeru povedal toto: "Smer je zdochýnajúca mrcina." V médiach som počul, ze má povesť žoldniera, ktorému povedia čo chcú počut a on to zopakuje a nazvú to, že slová odborníka. A jeho mainstreamovú rektoskopiu bolo krásne vidieť, keď dokázal obhajovať Čaputovej vyjadrenie, že hydroelektráreň je vo Vojanoch," zgustol si líder strany Život NS, ktorá s SNS vytvára pred voľbami koalíciu.

Pročko z OľaNO sa vysmieva Robertovi Ficovi zo SMER SSD a jeho voličom
Jozef Pročko, poslanec NR SR za hnutie OĽaNO sa na sociálnej sieti doslova vysmieva predsedovi najsilnejšej opozičnej strany, Robertovi Ficovi zo strany SMER - SSD. Pročko častuje Fica vulgárnosťami a neobišiel ani voličov a sympatizantov strany... Čítať ďalej
14 | 07 | 2023 | Gabriela Fedičová

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik