Keď si taký protikorupčný bojovník, že uplácaš ešte aj v kampani
15 | 07 | 2023 I Diana Zaťková

Matovič to hrá na protikorupčného bojovníka a jeho ľudia sa snažili korumpovať úradníka pri prevoze Fiatiek na Slovensko. To nevymyslíš, ten gauner bez uplácania nevie ani len predvolebnú kampaň robiť - ale hlavne, že má plné ústa mafie. Skonštatoval to na sociálnej sieti podpredseda Smeru-SSD Ľuboš Blaha. Zobral si tentoraz na mušku okrem Matoviča aj Remišovú, Progresívne Slovensko či Mikloša.

Umriem od smiechu, keď Matoviča zabásnu za úplatok

Opozičný politik len pripomína, že symbolom OĽaNO nie je auto Fiat, ale Fabia, na ktorej Matovič s matkou údajne prejazdil 223 tisíc kilometrov ročne - Matovič je až taký tragéd, že na svoje podvody zneužíval vlastnú mamu. "Veľký morálny hrdina. Umriem od smiechu, keď Matoviča zabásnu za úplatok. Van tajm bojovník proti korupcii, neks tajm stíhaný za úplatok. Perfektné." 

Veroniku radšej nabudúce poprosíme o jej odborný názor na Filmárika a Filmušku

Výborné predvolebné výkony podáva podľa Blahu aj jeho intelektuálna preborníčka Remišová. Vyzýva Čaputovú, aby odvolala ministra vnútra Šimka, lebo povedal, že polícia sa musí riadiť zákonom. "Remišová je zdesená, veď polícia je tu podľa nej na to, aby likvidovala ľudí z jej slávneho pexesa, na ktorej prečiarkla tvár Milana Lučanského. Aké zákony, aká kontrola!"

Blaha varuje, že takto to dopadne, keď sa bábkoherečka vyjadruje k polícii - Veroniku radšej nabudúce poprosíme o jej odborný názor na Filmárika a Filmušku. 

Matovičove Fiatky ešte ani nejazdia, UŽ ICH RIEŠI NAKA (VIDEO)
Igor Matovič (OĽaNO) si po inšpiráciu na predvolebnú kampaň zašiel do Talianska. Symbolika, to je jedna z jeho vášní, navyše vie, že ľudia na to zaberajú, preto svoj boj proti domnelej mafii mieni jeho hnutie viesť z malých, 50-ročných Fiatiek. Nie... Čítať ďalej
15 | 07 | 2023 | Eka Balašková

PS sa zjavne preteká s Čaputovej poradcom Miklošom, kto je väčší sociálny netvor

Politik reagoval aj na štúdiu Progresívneho Slovenska, ako budú konsolidovať verejné financie. "Zoberú seniorom 13. dôchodky, rodinám pridávky, robotníkom príplatky a šup, ušetrené stámilióny hodia do zbraní. PS sa zjavne preteká s Čaputovej poradcom Miklošom, kto je väčší sociálny netvor. Mikloš by dôchodcom bral byty, inak nedostanú dôchodky. A PS im chce dôchodky rovno zobrať, veď ich vraj majú nadpriemerné," žasne Blaha.

Liberálne kaviarne sú v amoku

Toto je podľa smeráka slovenský liberalizmus v praxi. Poprosíme rodičov týchto rozmaznaných slniečkarskych deciek, nech im dajú zopár výchovných poza uši, nech sa konečne spamätajú.

Facebook, Shutterstock, Dávid Grznár pre HD | Poslanec Ľuboš Blaha má dnes skutočne dôvod na úsmev a radosť

"Liberálne kaviarne sú v amoku. Podľa prieskumu SME má Smer cez 20% a ani SaS, ani OĽaNO a možno ani KDH a Sme rodina sa nedostanú do parlamentu. Hlas je na historickom minime - 11%. Ups, rúca sa im sen o liberálnej koalícii. Liberáli chceli mať silou mocou voľby v septembri, tak nech sa páči - nemôžu povedať, že sme ich nevarovali," uzavrel Blaha.

Kaliňák: Polícia nesmie byť závislá na Matovičovej vkladnej knižke (VIDEO)
Zdá sa, že aj odchod Štefana Hamrana z pozície policajného prezidenta sa stáva čoraz viac reálny. Už ho totiž nekritizuje len opozícia, ale o tom, že polícia nesmie robiť, čo sa jej zachce, hovorí aj prezidentkin minister Ivan Šimko. Prekvapil tým... Čítať ďalej
15 | 07 | 2023 | Eka Balašková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik