Krampol si neberie servítky: Už ma naozaj s*rú s tou Ukrajinou!
15 | 07 | 2023 I Diana Zaťková

Jiří Krampol evidentne nepatrí medzi takzvaných slniečkárov. Známy herec sa nechal počuť, že už začína byť alergický na akúkoľvek zmienku o Ukrajine. Vojnou zmietanej krajine podľa jeho názoru Česká republika poskytuje až zbytočne veľkú pomoc, ktorú by mala sústrediť do vlastných občanov, informuje portál kafe.cz.

"Nie som proti Ukrajincom alebo Ukrajine, tie boje sú príšerné, ale s tou našou podporou sa to už preháňa," povedal otvorene Jiří Krampol v rozhovore pre web Extra .

Vojna na Ukrajine už trvá rok a pol a niektorým ľuďom začína vadiť, ako štedro naša už dosť zadlžená krajina podporuje okupovaný štát.

"Už ma naozaj s*rú s tou Ukrajinou. Ukrajinské vlajky na Národnom múzeu. Už aj električky natreté do ich farieb. Nech idú niekam. Chápem, že je potrebné niekomu pomôcť, ale toto sa už preháňa. Je to nepríjemné," nebral si Krampol servítky. Herec vraj síce nič nemá nič proti občanom krajiny, vadí mu však, že sa radšej neriešia najskôr problémy u nás. 

Riešime skoro len Ukrajinu

„Proti Ukrajine alebo Ukrajincom inak vôbec nič nemám. Tie boje sú príšerné a nikomu by som to neprial. Sám som bol na Ukrajine tri a pol mesiaca, tí ľudia tam sú úplní chudáci. Je tam bieda. Je to neuveriteľné, v čom musia žiť. Ale stále len Ukrajina, Ukrajina… Tu je toľko problémov a my riešime skoro len Ukrajinu,“ vysvetlil Jiří Krampol vyššie spomínanému webu, prečo mu prekáža neustále prepieranie Ukrajiny.

Herec by mal pre situáciu vraj lepšie riešenie. Podľa neho by mali okupovanej krajine pomáhať hlavne bohaté krajiny, ktoré nemajú obrovské štátne dlhy ako Česká republika. 

"Som za to, pomôcť každému, kto je na tom horšie. Ale prečo im nepomôže Švajčiarsko alebo iné krajiny, ktoré sú bohaté? Prečo my stále niekomu pomáhame?" posťažoval sa Krampol, ktorý v poslednej dobe opäť riešil nepríjemné zdravotné komplikácie. 

Kampaň demokratky Dorotky OHROZENÁ! (VIDEO)
Neohrozenej podporovateľke Zelenského a vojny na Ukrajine Dorote Nvotovej hrozí, že jej úplne prvá politická kampaň v živote vybuchne. Speváčke a novopečenej političke - členke novej strany Demokrati - Dorote Nvotovej urobila škrt cez rozpočet... Čítať ďalej
14 | 07 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik