Doktor Lakota k vakcínam proti covidu: Naši politici hnali národ na ŤAŽKÉ POŠKODENIE ZDRAVIA!
15 | 07 | 2023 I Ladislav Kováčik
Onkológ Ján Lakota sa v rozhovore na YouTube vyjadril k otázke opatrení zavádzaných počas pandémie a zvlášť k vakcínam proti covidu.
"Odbavovali" sa na ľudských životoch

Lakota hovorí, že sa tu v čase pandémie pod vedením vtedajšej vlády diali zločiny proti ľudskosti, ktoré sú nepremlčateľné.

Onkológ povedal, že nedávno pozeral diskusnú reláciu, kde boli hosťami Robert Fico a Veronika Remišová. „Ja som si tak hovoril: prepánajána - toto? Toto bolo podpredseda vlády?,“ komentoval Lakota predsedníčku Za ľudí. Pokiaľ Remišová v rozhovore opakovane hovorila svojmu oponentovi, že jeho stranícki nominanti kradli, pričom Fico spomenul očkovanie proti covidu, Lakota sa na margo toho vyslovil, že keď niekto kradne, rabuje či korumpuje, ide tu o „papierikové“ zločiny, o veci. Ľudia, ktorí Slovensku vládli v čase pandémie sa však podľa Lakotu, obrazne povedané, "odbavovali" na ľudských životoch a hnali národ v rámci tzv. očkovania na ťažké poškodenie zdravia a často aj s následkom smrti.

Lakota sa priznal, že si v sebe nosí veľký pocit hnusu nad ľuďmi, ktorí u nás manažovali pandémiu a zavádzali súvisiace opatrenia. Pripomenul, že keď sa bývalý minister zdravotníctva Vladimír Lengvarský vyjadroval k tretej dávke vakcíny proti covidu, vyhlásil, že urobí to, čo povie firma Pfizer. Vtedy Lakota dostal podľa svojich slov "neuveriteľný záchvat hnusu".

Moderátorka následne poznamenala, že na zdraví sa dobre zarába. Lakota na to povedal, že to začal bývalý minister zdravotníctva Rudolf Zajac. Podľa Lakotu vyoral hlbokú negatívnu brázdu na tele slovenského zdravotníctva, ktorá sa doteraz nezahojila. 

TAK DOPADLI MATOVIČ A OĽaNO! MUSIA MAZAŤ DESIATKY PRÍSPEVKOV A VIDEÍ ZO SIETÍ
Hnutie OĽANO a priatelia, ako aj jeho predseda Igor Matovič sa musia zdržať zverejňovania a šírenia nepravdivých, urážlivých a hanlivých výrokov o finančníkovi Jaroslavovi Haščákovi. O neodkladnom opatrení, ktoré nariadil Okresný súd Trnava,... Čítať ďalej
14 | 07 | 2023 | Gabriela Fedičová/TASR

Kauzálna súvislosť s vakcínou?

Lakota vo videu tiež poukázal na nepomer medzi tým, že oficiálne bolo na Slovensku potvrdených sedem mŕtvych na následky očkovania proti covidu, pričom v Česku bolo potvrdených okolo 200 takých prípadov.

Vyjadril sa aj k hercovi Danovi Heribanovi, v prípade ktorého sa špekulovalo, že jeho úmrtie mohlo nastať práve v dôsledku očkovania proti covidu. Lakota hovoril o tom, ako sledoval reláciu Pumpa s exministerkou spravodlivosti Máriou Kolíkovou, v ktorej účastníci dehonestovali zosnulého bývalého policajného prezidenta Milana Lučanského. Vtedy mu podľa jeho slov bolo až "na zvracanie". Pripomenul, že v Heribanovom prípade bolo oficiálne konštatované, že príčinou úmrtia bola disekujúca aneuryzma aorty. Moderátorka konštatovala, že toto môže spôsobiť práve očkovanie, načo Lakota odpovedal: „Presne tak.“ Podľa Lakotu treba jasne povedať, že toto je na 98 percent v kauzálnej súvislosti s podanými vakcínami.

Lakota sa pýta, čo s tým a hneď si na svoju otázku aj odpovedá, že riešením by podľa neho bolo, aby všetci, ktorí majú ťažkosti po očkovaní, išli na preventívne prehliadky. Túto výzvu by však museli urobiť orgány, ktoré sú na to určené, dodal Lakota.

Ufňukaný a ublížený mainstream
Dráždiť a vydráždiť. A popri tom arogantne a cynicky urážať. Nenávidieť. Nadávať. Bezohľadne, tupo, ako naprogramované roboty. A potom sa čudovať a ubolene sťažovať, že z toho citlivejším povahám praskajú nervy. Nuž, ideologický sadizmus zvykne... Čítať ďalej
12 | 07 | 2023 | Ivan Brožík

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik