Bratislavskí záchranári čelia ŠKANDÁLU: V sanitke mladú Češku NECHUTNE DOURÁŽALI!
14 | 07 | 2023 I Diana Zaťková

V stredu 12. júla na Kollárovom námestí v Bratislave dostala 22-ročná žena z Česka záchvat. Potrebovala pomoc záchranky. Ako uvádza spravodajský portál Noviny.sk, záchranári mali na adresu ženy vysloviť niekoľko hanlivých pomenovaní. Mysleli si totiž, že ich nepočuje.

Zostala v šoku

Žena ostala v šoku krátko po naložení do sanitky. Hoci si záchranári mysleli, že je v bezvedomí, nebolo to tak. Mala teda možnosť vypočuť si celý ich rozhovor, ktorý bol skutočne nemiestny.

„Nie som schopná ani povedať, čo oni hovorili, že tú tlstú p*** niekam odvezú, že ju ostrihajú a tam s ňou budú mať se*. Počula, že o nej hovoria, že kam ju pošlú, na kliniku, aby sa pozreli, čo je to za tlstého hrocha. To je proste neuveriteľné,“ povedala mama pacientky.

Tiež uviedla, že mladá žena užíva lieky, ako antidepresíva a steroidy. Žena má mať zdravotné problémy a trpieť Susacovým syndrómom a nervovou poruchou. Ide o zriedkavé ochorenie, pričom môže viesť k výraznej psychiatrickej symptomatológii. Pacient teda môže trpieť halucináciami a paranojami.

Záchranári ženu napokon ani nepriviezli do nemocnice. 

Prebieha vyšetrovanie

Aktuálne sa záležitosťou zaoberá vedenie na bratislavskej centrále, ktoré preveruje všetky skutočnosti spojené s týmto zásahom.

„Ak naše interné zisťovanie preukáže akékoľvek pochybenie našich zamestnancov, čo sa týka dodržania etických zásad našich zamestnancov, budeme voči nim postupovať v súlade s našimi internými predpismi,“ povedala Darina Schreková, hovorkyňa Záchrannej zdravotnej služby v Bratislave, pre Noviny.sk.

Celý incident má aj svedka. Ten už spísal podnet na Úrad pre dohľad nad zdravotnou starostlivosťou.

https://www.hlavnydennik.sk/2023/07/14/mnozstvo-pacientov-s-als-pribuda-je-to-nasledok-mrna-vakcin-proti-covid-19

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik