Vodičov na Spiši terorizujú deti z osady, na autá hádžu kamene. Polícia je bezmocná
12 | 07 | 2023 I Ivan Mihale

Na Spiši sa množia útoky detí na okoloidúce autá. Počas jazdy do nich hádžu kamene. Nepomohlo ani to, že nedávno súd odsúdil chlapca z Rudnian, ktorý hodil kameň do autobusu. Informáciu priniesol portál RTVS

Nedávny incident, ktorý sa stal v obci Poráč, zaznamenal občan Marek z Bratislavy, ktorý cestoval na chatu. Z cesty sa vynorili malé deti a začali ho a jeho spolucestujúcich bombardovať kamennými projektilmi.

Obe motorové vozidlá utrpeli škody a manželkina teta dokonca utrpela šok, ktorý vyžadoval zdravotnú pomoc. Zábery z bezpečnostnej kamery v aute poškodeného vozidla boli poskytnuté polícii na identifikáciu páchateľov.

Podľa Mareka z Bratislavy však polícia nemá dostatočný počet posíl na to, aby vstúpila do osady, kde sa tieto útoky dejú. Osadníci pritom nerešpektujú prítomnosť príslušníkov Policajného zboru. Polícia však tvrdí, že preveruje postup hliadok a ich dodržiavanie zákona v prípade nahlásených incidentov.

Na Spiši sa však nejedná o izolovaný prípad. Rovnaký zážitok ako Marek zažil aj pán Pavol, ktorý bol tiež zasiahnutý dvoma kameňmi počas jazdy. Jeho vozidlo utrpelo škody na dverách, ktoré budú vyžadovať opravu. Pavol si uvedomuje, že situácia mohla byť oveľa nebezpečnejšia, keby kamene zasiahol do okna, za ktorým sedela jeho štvorročná dcéra.

Okoloidúci sa na úsekoch cestnej siete, kde sa tieto incidenty dejú, cítia ako lovená zver. Očakávajú, že polícia prijme potrebné opatrenia na zabezpečenie bezpečnosti na cestách a vyriešenie tejto alarmujúcej situácie.

ČAPUTOVÁ poskytla rozhovor magazínu, ktorý propaguje aj SADO MASO a PORNOGRAFIU
Prezidentka SR Zuzana Čaputová poskytla rozhovor webovému magazínu Queer Slovakia. Vyjadrovala sa k témam súvisiacim s LGBT ľuďmi. Queer Slovakia je magazín majiteľa podniku Tepláreň Romana Samotného, ktorý vznikol v roku 2020. Web je podľa slov... Čítať ďalej
11 | 07 | 2023 | Ladislav Kováčik

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Zdieľať tento článok