Kramplová z SNS sa vyjadrila k mimovládkam na Slovensku
11 | 07 | 2023 I Gabriela Fedičová

Dagmar Kramplová z SNS sa vyjadrila k mimovládkam pôsobiacim na Slovensku. Je presvedčená, že zo zahraničia financované mimovládky musia byť postavené mimo zákon!

"Opäť a zase sa ukázalo to, čo už každý na Slovensku vidí - zo zahraničia financované mimovládne organizácie nie sú nič iné, ako nástroj západných ambasád pre manipulovanie politiky na Slovensku!" píše na sociálnej sieti Dagmar Kramplová zo strany SNS.

Kramplová je presvedčená, že s blížiacimi sa voľbami začala táto sieť zo zahraničia financovaných mimovládok ožívať a tak sorosovská Nadácia otvorenej spoločnosti vytiahla aj také sorosovské indivíduá ako Iveta Radičová.

"Dzurinda keby nekandidoval, zrejme by sa tiež pridal k tejto falošnej hre na "demokratické mimovládky," dodáva Kramplová.

Aktuálne prišli mimovládky s heslom "Chcem tu zostať" a Kramplová v súvislosti s týmto pripomína: "...pred poslednými voľbami prišli s heslom "Za slušné Slovensko" a presne vidíme, ako to s tým ich "Slušným Slovenskom" po posledných voľbách dopadlo! Lebo súčasný stav je presne výsledkom toho, keď politiku robia sorosovské mimovládky za asistencie protislovenských médií!"

"Každý na Slovensku vidí, že celá táto mafia mimovládok je jedna zo zahraničia riadená skupina, ktorej cieľom je spolu s médiami rozkladať štát tak, aby z toho nakoniec ťažili strany, ktorých cieľom je podriadiť Slovensko záujmom západných ambasád!" Myslí si tiež Dagmar Kramplová.

"Po tomto je absolútne zrejmé, že nový zákon o mimovládkach je absolútna nevyhnutnosť a že zo zahraničia platené mimovládky musia byť ihneď po parlamentných voľbách postavené mimo zákon!" Konštatuje v závere príspevku na sociálnej sieti Dagmar Kramplová.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik