Hlas ľudu: Saková Dzurindovi: GORILA ste vy!
12 | 07 | 2023 I Mária Škultétyová

Podľa mňa ženy do vysokej politiky nepatria. Už som sa niekedy vyjadrila, že Schmögnerové sa nerodia každý deň. Zato Remišových , Cigánikových, Čaputových či Nicholsonových tu máme až-až. Píše Hlas ľudu, Hlavného denníka.

Vyznačujú sa tým, že nevedia odpovedať na základné otázky a svojimi vyjadreniami si  robia hanbu. Ako naposledy naša prezidentka. Gratulujem k takému výkonu! Možno ju niekto navrhne na cenu „Nevedko roka 2023“. Takú ešte nemá.

Z každého pravidla zvyčajne bývajú aj výnimky. A tak aj v našej  politike sa nájdu ženy, ktoré rozumejú tomu, čo robia. Takou výnimkou je exministerka vnútra Denisa Saková.

Keď v Téme na TA3 v pondelok napoludnie debatovala s modrým Dzurindom, prišla reč aj na Gorilu. Modrý sa vyjadril, že on v inkriminovanom byte nebol a coca colu nepil ako jej bývalý šéf. A tak mu Denisa musela vysvetliť, že Gorila nie je o pití coly a nie je to Ficova, ale jeho kauza.

Za zmienku a najmä za pochvalu pre Denisu stojí aj to, že napriek kanonáde zo strany moderátora a Dzurindu dopovedala to, čo páni nechceli počuť.

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik