Generál Viktorín VYŠKOLIL Sulíka: Slovensko nie je KAVIAREŇ v Starom meste v Bratislave!
10 | 07 | 2023 I Diana Zaťková

Už nie Ukrajina pán Sulik, ale Slovensko a jeho občania! Generál Jozef Viktorín (Republika) reaguje na nedeľnú diskusiu spravodajskej televízie TA3, ktorej modetátor Richard Dírer hostil Richarda Sulíka a Milana Uhríka.

"V kontexte diskusie o tom, že MUSÍME Ukrajine pomáhať, lebo proste Ukrajina, mi chýba jedno zásadné posolstvo. Ním je Slovensko a Slováci. Nie, pán Sulík už nie. Už stačilo. Naozaj. Už nie Ukrajina pán Sulik, ale Slovensko a jeho občania. Poďme konečne hovoriť o tom, čo je potrebné pre nás tu doma," vyzýva Viktorín Sulíka a ďalších neoliberálnych politikov, ktorí sa idú kvôli Ukrajine pretrhnúť.

"Chápem, že podobné diskusie sú pre Vás a pre Vám podobných náročné, pretože ste doteraz nepochopili , čo si občania želajú, čo potrebujú. Chýba Vám empatia. To ste Vy osobne, Vaši nominanti, ale aj Vaši 'kolegovia' z Matovičovo-Hegerovských vlád, Slovensku dokazovali na dennej báze," upozorňuje generál vo výslužbe.

Vy ste Slovensko doslova zarezali

"Uvedomte si už prosím konečne, že Slovensko nie je kaviareň v Starom meste v Bratislave. Slovensko je aj na východe, v strede a predstavte si, že aj na juhu. Aj tam žijú ľudia. Dokonca aj 70-roční alebo 90-roční, ktorí Vám, ako je podľa nedeľnej diskusie v TV zrejmé, tak veľmi prekážajú!"

A títo ľudia podľa Viktorína veľmi dobre a veľmi presne vedia čo chcú, čo potrebujú. "A hlavne: majú úplne rozdielny názor než Vy. Chvalabohu, že majú!"

Facebook generál Jozef Viktorín - Republika | Generál Jozef Viktorín.

Už to konečne pochopte!

Viktorín na sociálnej sieti prosí Sulíka i jeho "kumpánov", aby prestali vtláčať ľuďom ideu, že naše členstvo v NATO je navždy a nikdy inak. Všetko sa raz začína a raz sa aj končí. Čím skôr sa o tom začne hovoriť, čiže čím lepšie a skôr budeme na túto zmenu pripravení, tým lepšie pre bezpečnosť Slovenska, hovorí.

Viktorín hovorí nie globalizmu. Chce suverénne, hrdé a silné národne štáty so širokou možnosťou efektívnej regionálnej spolupráce. "Toto pochopte a ľudia začnú chápať Vás. Tak ako chápu naše argumenty, pretože tak si to vývoj vo svete, ale predovšetkým v Európe žiada," uzavrel Viktorín.

POZOR na UKRUTNÝ vietor! Na Slovensko dorazili búrky, teplota klesla až o 11 °C
Horúčavy na Slovensku sú pred samotným vrcholom a pripraviť sa môžeme na postupujúci studený front. Práve na ňom sa v Rakúsku a v Česku tvoria veľmi silné búrky, informuje portál iMeteo. Búrky môžu byť sprevádzané silným vetrom, ktorý dosahuje v... Čítať ďalej
10 | 07 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik