Čierny víkend v Snine
10 | 07 | 2023 I Eka Balašková

Uplynulý víkend bol v Snine na východe Slovenska tragický. V sobotu popoludní našli v jednom z bytov na tamojšom sídlisku dve osoby bez známok života, v nedeľu podvečer k nim pribudol nález tretieho mŕtveho muža. Prvé informácie hovoria o samovražde – Sninčan mal mať psychické problémy.

Podľa facebookovej stránky Dianie v Snine sa zosnulí mali poznať, no polícia vylučuje súvislosť dvoch prípadov. Na vzniknuté fámy okamžite reagovala aj stránka, ktorá upokojovala situáciu a Sninčanov žiadala, aby zbytočne nešírili neoverené informácie.

Mal len 33 rokov

O náleze mŕtveho 33-ročného muža ako prvá informovala stránka Dianie v Snine.

„Z bytu na Sídlisku Komenského v Snine v týchto chvíľach vynášajú ďalšiu mŕtvu osobu. Podľa dostupných informácií má ísť o 33-ročného muža, ktorý sa mal poznať s obeťami včerajšej tragédie. To, či spolu obe udalosti navzájom súvisia, je momentálne v štádiu vyšetrovania," uvádza sa na Facebooku a informáciu potvrdil aj prešovský policajný krajský hovorca Daniel Džobaník, podľa ktorého šlo o samovraždu muža, trpiaceho psychickými problémami.

Facebook / Dianie v Snine | Panelák, kde v nedeľu objavili otrasný nález

Udalosť neskôr portálu Startitup potvrdil prešovský krajský policajný hovorca Daniel Džobanik s tým, že išlo o samovraždu. Na život si mal siahnuť muž, ktorý trpel psychickými problémami.

Zdesení Sninčania

Väčšina diskutujúcich pod príspevkom je zhrozená. „Ťažko komentovať, tragédia, smutné a pre rodinu bolestné,“ píše Monika, no objavujú sa aj komentáre, v ktorých ľudia rôzne špekulujú.

AKTUÁLNE: Minimálne 1 z mŕtvych v Snine je príslušník Kriminálneho úradu finančnej správy
V sobotu popoludní boli v jednom z bytov v Snine nájdené dve osoby bez známok života. Na svojom Facebooku to uviedlo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Prešove. Polícia je v súčasnosti na mieste a vykonáva prvotné úkony. Bližšie informácie... Čítať ďalej
08 | 07 | 2023 | Diana Zaťková

Deň pred tým...

V sobotu popoludní boli v jednom z bytov v Snine nájdené dve osoby bez známok života. Na svojom Facebooku to uviedlo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Prešove. Polícia na mieste a vykonala prvotné úkony. Bližšie informácie k prípadu však neposkytla.

Podľa aktuálnych informácií ide predbežne o vraždu a samovraždu. Podľa našich zdrojov je minimálne jeden mŕtvy príslušník Kriminálneho úradu finančnej správy.

Prípady spolu nesúvisia

Snina nie je veľké mesto, preto sa okamžite začali šíriť správy, ako spolu oba nálezy súvisia, ktoré si, ako väčšina fám, začali žiť svojim životom.

„Za posledných 24 hodín sme u nás v súvislosti s víkendovými udalosťami zaznamenali desiatky správ a komentárov, ktorých obsah sa nezakladal na pravde. Chceli by sme vás preto poprosiť, aby ste sa v rámci možnosti vyhli šíreniu neoverených informácií a dôverovali orgánom, ktoré včerajšie i dnešné úmrtia dôkladne vyšetrujú,“ upokojuje situáciu stránka Dianie v Snine.

&set=a.444575594354577

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik