AKTUÁLNE TRAGÉDIA! MUŽ skočil pred prichádzajúci VLAK
10 | 07 | 2023 I Diana Zaťková

Na mieste zasahujú hasiči. Doprava mešká DVE hodiny.

Na železničnej trati v smere zo Zvolena do Košíc, konkrétne v úseku medzi obcou Prša a mestom Fiľakovo v okrese Lučenec, zrazil vlak človeka. Podľa informácií rimava.sk mal človek skočiť do koľajiska, keď prichádzal rýchlik.

Železničnú dopravu v predmetnom úseku dočasne prerušili. ZSSK na sociálnej sieti informuje, že vlak R917 má v dôsledku udalosti aktuálne 120 minútové meškanie.

Matej Peniak z Operačného strediska Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Banskej Bystrici pre rimava.sk potvrdil, že na mieste zasahujú štyria príslušníci HaZZ na dvoch kusoch techniky: “Príslušníci spolu s posádkou Záchrannej zdravotnej služby smerujú na miesto zásahu,” informoval Peniak.

Podľa hovorkyne železníc Rii Feik Achbergerovej došlo k zrazeniu a usmrteniu osoby vlakom približne o 12.45 h. Operačné stredisko Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Banskej Bystrici informovalo, že na mieste zasahujú štyria profesionálni hasiči i posádka záchrannej zdravotnej služby.

Správu budeme aktualizovať.

Fico o stíhaní Výboha: PERZEKÚCIA NEVINNÉHO ČLOVEKA len preto, že sme dlhoroční priatelia! (VIDEO)
Predseda opozičného Smeru-SSD Robert Fico hovorí v súvislosti s trestným stíhaním podnikateľa Miroslava Výboha o perzekúcii zo strany orgánov činných v trestnom konaní (OČTK). Zdôraznil, že odmietnutie obžaloby sudcom Špecializovaného trestného... Čítať ďalej
10 | 07 | 2023 | Diana Zaťková/TASR

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik