Poslanec SMER SSD o neuveriteľnej trápnosti a hanbe na tri zimy
09 | 07 | 2023 I Eka Balašková

Ľuboš Blaha, podpredseda Smeru-SSD najskôr neveril vlastným očiam, potom sa na videu dobre bavil. Ide o tlačovku Zelenského a Čaputovej, na ktorej si prezidentka SR vyrobila riadny trapas. Blaha to dokonca nazval trapasom roka – prezidentka SR nevie, že elektráreň Vojany nie je vodná.

Podľa Blahu toto vedia už aj deti na základnej škole. Podľa neho bolo navyše neuveriteľne trápne, ako Zelenskyj komunikoval s prezidentkou a novinármi. Pripomína však aj to, že keby sa podobná situácia prihodila niekomu zo Smeru, hovorili by o tom všetci novinári a všetky satirické stránky. Aký bol program ukrajinského prezidenta na Slovensku?

A čo tak Gabčíkovo

„Aj deti na základnej škole vedia, že Vojany sú tepelná elektráreň. A asi každý pozná vodné dielo Gabčíkovo, čiže poradiť Zelenskému názov nejakej vodnej elektrárne by zvládol aj podgurážený štamgast z ktorejkoľvek staničnej putiky.  Ale Zuzana Čaputová nie. Ona mu odpovie – Vojany,“ rozhorčuje sa Blaha

Prezidentka verí, že NATO na samite poskytne Ukrajine víziu členstva
Prezidentka SR Zuzana Čaputová verí, že NATO poskytne Ukrajine na samite vo Vilniuse víziu budúceho členstva. Obnovu Ukrajiny považuje za veľkú príležitosť pre slovenské firmy. Hovorí o výborných bilaterálnych vzťahoch krajín. Poukázala aj na... Čítať ďalej
07 | 07 | 2023 | Ivan Mihale/tasr

Ako s malými chlapcami

„Po prvé, je neuveriteľne trápne, že Zelenskyj tam skúša prezidentku a moderátorov z Markízy a chechce sa, že "nepamätáte si"?  To je tak, keď sa niekoľko rokov snažíš v priamom prenose znemožniť Zuzanu Čaputovú a musí prísť až Zelenskyj z Ukrajiny, aby to dokázal. Toto je ako scénka z bláznivej komédie - Čaputová bola prichytená svojim milovaným Volodymyrom pri takej strašnej nevedomosti, že pôsobí ako hlúpa Dora pri tabuli, ktorú učiteľ vyprevadí s pätorkou do žiackej knižky, lebo Dora nepozná ani len rozdiel medzi vodnou a tepelnou elektrárňou. Hanba na tri zimy,“ hromží Blaha.

Skúška Smerom

„Viete si predstaviť, že by sa takéto niečo stalo niekomu zo Smeru? Liberálne médiá by z toho vyrábali džingle, Zomri by chrlilo sedem memečiek denne, bratislavské kaviarne by pukali od smiechu. Ale keď sa takýto neuveriteľný trapas stane Čaputovej, tak všetci čušia ako voš pod chrastou. Tu sa krásne ukazuje, aké sú liberálne médiá jednostranné a účelové. Za Wimbledon Tabak zosmiešňujú už tretí deň, ale Čaputovej Vojany akosi prehliadli,“porovnáva podpredseda Smeru, ktorý niekoľkýkrát opakuje, že je tragédiou pre Slovensko, že má na čele prezidentku, ktorá o svojej vlasti nemá ani základné znalosti a vo svojej irónii ide ďalej – pýta sa prezidentky, či vie, že hlavným mestom Slovenska nie je Washington. Je to podľa neho aj obraz hlúpeho a povrchného Progresívneho Slovenska.

https://t.me/LubosBlahaSmer/1086

Zelenskyj na Slovensku po druhýkrát

V piatok (7. júla) po rokovaní s prezidentkou Zuzanou Čaputovou a po spoločnej tlačovej besede sa Zelenskyj stretol aj s predsedom parlamentu Borisom Kollárom a premiérom Ľudovítom Ódorom.

Ukrajinský prezident prišiel na Slovensko z Českej republiky, kde absolvoval stretnutie s prezidentom Petrom Pavlom, premiérom Petrom Fialom aj predsedami oboch komôr parlamentu. Tento týždeň navštívil Zelenskyj aj Bulharsko. Pokračuje tak v sérii návštev krajín, ktoré podporujú Ukrajinu.

Program Zelenského na Slovensku (GALÉRIA)
Na Slovensko pricestoval v piatok popoludní ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj. Ide o jeho druhú návštevu SR, ale prvú od začiatku rozsiahlej ruskej vojenskej agresie na Ukrajine. TASR o tom informoval hovorca prezidentky SR Zuzany Čaputovej... Čítať ďalej
07 | 07 | 2023 | Ivan Mihale/tasr

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik