Kramplová z SNS zverejnila odkaz pre Zelenského
09 | 07 | 2023 I Eka Balašková

Dagmar Kramplová, podpredsedníčka SNS sa prihovára Vladimírovi Zelenskému, ktorý v uplynulých dňoch s veľkou pompou absolvoval návštevu aj na Slovensku. „Väčšina Slovenska ťa tu nevíta, netlieska a nechce,“ odkazuje ukrajinskému prezidentovi národniarka.

Medzi slovenskými opozičnými politikmi sa vo všeobecnosti zdvihla vlna nevôle voči návšteve Vladimíra Zelenského na Slovensku. Vyjadril sa Tomáš Taraba (SNS / Život-NS), Robert Fico (Smer-SSD), pridáva sa k nim aj Kramplová, ktorá otvorene hovorí o tom, že celá podpora visí na vôli USA. Po voľbách na Slovensku a po voľbách amerického prezidenta sa podľa nej podpora skončí. 

Taraba z iného uhla pohľadu

Fotky so Zelenským si urobilo niekoľko politikov, no Tomáš Taraba si všíma, že hlavne koaličných. Oponenti pozvanie na stretnutie s ukrajinským prezidentom nedostali.

„Pán Kollár, to že ste nezavolali na stretnutie iný názor ako Váš koaličný, ešte neznamená, že iný názor neexistuje. Práve naopak. Väčšina Slovákov má plné zuby toho, že peniaze sú na všetko okolo Ukrajiny, ale nie sú na prevádzku ambulancií, výstavbu diaľníc a podobne. Zbytočne sa klamete tým, že realitu ignorujete,“ odkázal Taraba predsedovi parlamentu. 

TARABA o splitizovanej Pohode: Korčok už tam diskutuje sám so sebou
Poslanec Tomáš Taraba sa na svojom facebooku vyjadril k stretnutiu poslancov Národnej rady SR s ukrajinským prezidentom Zelenským. Zgustol si aj na Pohode Slovensko v piatok (7. 7.) navštívil ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj. V rámci... Čítať ďalej
08 | 07 | 2023 | Ladislav Kováčik

Ficova kritika hlbokého predklonu

„Predpokladám, že všetci budú nadšení, budú tu hlboké predklony. Dôjde sem poďakovať sa za všetky zbrane Slovenska, ktoré sme odovzdali, lebo my už nič nemáme, všetko je už na Ukrajine. Možnože si ešte niečo príde vypýtať, ale už neviem čo, a už budeme musieť veľmi hlboko siahnuť do nejakých starých komunistických skladov, aby sme mu niečo ešte poslali," povedal šéf Smeru ešte pred Zelenského návštevou v Bratislave 

Facebook / Monika Kozelová | Slovenskú delegáciu na stretnutí s V. Zelenským tvorili len koaliční poslanci, čo si všimol aj Tomáš Taraba

Do tohto byť zaťahovaní nechceme

„Dôrazne nesúhlasíme s tým, aby si zaťahoval Slovenskú republiku do svojich problémov, do ktorých si sa vmanipuloval s nástupom administratívy amerického prezidenta Bidena. Dôrazne odmietame dodávať ti akýkoľvek vojenský materiál, pretože sa odmietame podieľať na Bidenovej politike predlžovania konfliktov, z ktorej majú ťažiť len americké nadnárodné korporácie, ktoré Bidena do kresla amerického prezidenta dosadili,“ píše Dagnar Kramplová na sociálnej sieti.

Fico o návšteve Zelenského: VŠETCI BUDÚ V HLBOKOM PREDKLONE! (VIDEO)
Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj dnes pricestoval na Slovensko. Stalo sa tak po priateľskej návšteve Prahy a fiasku v bulharskej Sofii. S bulharským prezidentom sa totiž Zelenskyj tak pohádal priamo pred kamerami, že to neostalo bez odozvy... Čítať ďalej
07 | 07 | 2023 | Diana Zaťková

Po voľbách koniec podpore

„Vlastne je to úplne všetkým jasné, prečo si prišiel - ďalšie americké prezidentské voľby sú o 16 mesiacov a ty Zelenský dobre vieš, že v momente, keď Biden skončí v úrade amerického prezidenta, skončil si aj ty,“ myslí si Dagmar Kramplová a ubezpečuje Zelenského o tom, že s príchodom októbra na Slovensku vznikne pronárodná vláda.

A nie len slovensko

„Nebudú ti zo Slovenska a ani cez Slovensko doručované žiadne zbrane a presne túto politiku budeme presadzovať aj vo zvyšku Európy, kde dôjde k zmene hneď po tom, ako tvoj nadriadený Joe Biden skončí v kresle amerického prezidenta,“ubezpečuje na záver ukrajinského prezidenta slovenská politička.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik